lördag 10 februari 2007

gone baby gone

idag är det releasedatum för min unge. min kille drar till norge för att reppa indierave på nån skitstor branschfest i trondheim om ett par timmar. jag är lite ambivalent inför hans val. återkommer om detta.

5 kommentarer:

Åsa.S sa...

Aj då... När kommer han tillbaka?
Hoppas att han hinner vara med, det kan ju ta tid. Lycka till när än det nu blir av!

Anonym sa...

MEH! så långt kan han ju för fan inte åka! vad tror han känns bäst resten av livet, se sitt barn födas och hjälpa till på vägen, eller att missa sitt barns födsel för en jävla norsk branschfest?? ursäkta, men vilket cp! ärligt.

Anonym sa...

Oj, en käftsmäll till din kille där... Själv trodde jag att du låg i värkar och grejer när du inte uppdaterade bloggen igår. Ja, ja, ring om du behöver choaching.

/Mullan

anna sa...

det där var det värsta jag hört, lämna dig??? stannar han inte hemma med dig är chansen stor att han får ångra sig väldigt. någon annan får spela hans musik i norge, det där går inte.

Anonym sa...

Ambivalent? Om han är helt jävla dum i huvudet eller bara lite jävla dum i huvudet? Hoppas att ungen stannar tills han kommer hem. Iofs så kommer ju sällan kidsen (speciellt om det är första kiddot) på det utsatta datumet.

lycka till i vilket fall som helst