fredag 20 november 2009

I guess I see you next life time

Och bara för er som undrar varför jag inte är på det här halvårets roligaste fest, Filmfestivalens invigningsfest, där ungefär ALLA jag känner befinner sej inklusive min kille, så är det för att Hanna har öroninflammation och jag fortfarande är hängig. Egentligen hade jag väl rätt enkelt kunnat ta mej i kragen och tatt en pickmeup i form av ett par glas vitt vin och jag hade varit ready to go typ hundra mil, men det känns weird med tanke på en veckas sjukskrivning. MEN JAG VILLE SÅ HJÄRNA. Ville ville ville.

I stället ska jag läsa bok sex av Steven Eriksons böcker om the Malazans. Fan vad bra de är. Helt olidligt bra. Och så himla spännande och invecklade, de tar aldrig slut och historierna tvinnas varv på varv och det är bara så mäktigt. Den som säger att fantasy är lättläst skräp vet fan inte vad de talar om. Vi snackar epic proportions här.

4 kommentarer:

Popmorsan sa...

Och ja, jag vet hur man stavar till gärna. *försökte bara vara rolig*

Emma sa...

Åh. Stannade också hemma. Inte så kul att gå ut när man är pjukish och trött som fan. Även om man VET att man skulle sluta vara både pjukish och trött som fan om man bara pallrade sig ut. Äsch.

Anonym sa...

Det gör mig så ledsen att du och min pojkvän typ vore det perfekta paret. Steven Erikson hit och fantasy dit. Men ingen kan älska honom som jag. Så jag vann!

Lilla a sa...

Det lät vettigt att stanna hemma. Antar att detta inte var sista kalaset som kommer. Det gäller att ta hand om sig. Ditt pyre tycker säkert att det är mysigt att ha mamsen hemma också.

/Lilla a (gladdagboken.se)