söndag 29 november 2009

If you leave me now, you take away the biggest part of me

Nu är de framme på Sicilien allafall. Gudars skymning, det här har varit en för jävla lång dag.

2 kommentarer:

Gammelmamman sa...

Åh snälla söta du. Försök nu att slappna av och njuta lite av att du är ledig och fri i några dagar. Din dotter har det säkert toppen med sin pappa i Italien. Och det bor massor av välmående bambini där nere, det har jag själv sett :-). Det är ett underbart land och de kommer att få en härlig vistelse, de kommer helt säkert hem oskadda och friska. Försök släppa oron, jag vet hur det kan vara, men om du låter den få fäste i magen så är det jättesvårt att bli av med den.
Och du, låten du citerar i rubriken är min favvolåt alla kategorier. Spelade sönder den LP:n 1976 när min kille gjorde slut. Jag var då 20 år... Den och 10 cc:s "I'm not in love"... Vilka låtar! Tycker du länkar till mycket bra musik här i bloggen.

Nu skall jag koja med MIN lilla ärta, tolvårig dotter som varit hos sin pappa i helgen. Du, tjejen: Släpp loss nu och slappa, njut av att bestämma över dina dagar. De är hemma innan du vet ordet av!!

Popmorsan sa...

åh tack du gammelmamma! jag ska föröska göra exakt så. och när min första kille gjorde slut så lyssnade jag på Total eclipse of the heart. *gör fortfarande*