söndag 1 augusti 2010

Ahmenåh

Helgen var weird. Enda sättet att beskriva den. Halva jag vill trycka upp en sån där Carola-tröja med ordet "Singel" blinkandes i neon, jag får liksom tourettes, och det första jag säger till folk, även såna som jag aldrig träffat förr, jag ba: jag är singel! Som ett tic. Lägger även gärna till: OCH MAMMA!. Eeeh. Jeez. Andra jag-halvan saknar tryggheten av att veta att den här duden jag snackar med, han vet att jag är ihop, jag kan stå här och larva mej, få mitt ego bekräftat, och sen är det bra så. Det blir inte geggigare än så. Nu är jag ute på okänd mark där mitt nyblivna singelskap öppnar upp både möjligheter och gropar djupa som... hmm, nåt jävligt djupt. Kom ej på nån bra liknelse.

Alla fall, det är weird. Jag har sett fram emot den här "friheten" som singelprylen skulle innebära. Jag, jag, jag. Livet som smörgåsbord. Så jävla skönt att få bygga upp mej själv, koncentrera mej på annat än yucky love stuff. För GUD vad jag har lagt all energi på annat än mej själv senaste året. Men vissa dagar är en ångvält av rastlöshet och en längtan efter hud. Drömmer om någon som ska lämna ett avtryck, om än så litet. Ahmenåh. Hjärnan kanske är snurrigare än vad den känns.

Alla fall. Så här såg helgen ut litegrann.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det nya VW-klänningen på översta bilderna?

Popmorsan sa...

haha ja. tror inte jag kommer använda den. rosa: not my colour. och det är nog en tröja. money NOT so well spent. men den gör sej i svart/vitt!

Anonym sa...

Du var så sjukt snygg på Malmen! Och spelade väldigt bra musik. Mauro Scocco-avslutningen får fem plus av fem möjliga! Jag ville gå fram och säga att jag gillar din blogg men det kändes inte rätt.

Popmorsan sa...

haha åh tack! hade dränkt mej i smink och vin den kvällen. man är som snyggast då.