torsdag 12 augusti 2010

Sorrow waited, sorrow wonDet här är den låt som hållt mej i handen under hela sommaren. Inför, under, efter. Den har speglat mina känslor och mitt sinnestillstånd, jag har LEVT den här låten i flera månader. Den är perfekt. Möjligtvis att den är för kort.

Jag ställer in WOW. Jag orkar inte. Varenda kotte jag känner är där, varenda kotte jag inte känner så där väl men har sett fram emot att hänga med också. Älskar backstage på festivaler. Alla människor man känner ytligt här i stan som helt plötsligt blir pratsamma och roliga i en annan stad. ÄLSKAR. Men jag orkar inte glittra i regn. Orkar inte glittra öht. Jag har ont överallt. Och då menar jag överallt, invärtes som utvärtes. Så så här får det bli. *hej spy bar*

7 kommentarer:

nisse sa...

Jag älskar att du är så jävla mänsklig!

Popmorsan sa...

haha va fan, WHO ISN'T? men tack. det tar jag som en jättekomplimang.

sofia h sa...

låter skönt. och klokt.

kanske hinner du Brie-a och hemmasofta lite och ta hand om dig också. *ansiktsmask och valsång*, typ

annars har jag fått äran att spisa plattor med h fahl på trädgården på lördag, kom!

Hanna F sa...

Åh, ja, jag kom just hit för att säga: KOM! Om du känner för't, ta med några låtar, spela dem med oss? Annars bara: drick en öl, dj-båshäng? Antar att det är nån sorts matplan på Trädgården typ sjusnåret kanske, om du vill hänga så släng iväg ett mess eller så?

Hanna F sa...

(Nu lät det som jag hetsade dig att skippa brien och filmen, det gör jag absolut ej, brie och film låter helt jävla perfekt. Men, om du blir för rastlös, så kom till oss!)

Popmorsan sa...

åh, fina ni, det kanske jag gör! vi icke-WOWare måste hålla ihop. massa kraaaaaam.

ella sa...

Är ganska säker på att de inte spelade Sorrow ens. Blev lite besviken.