tisdag 31 augusti 2010

The mysterious life of Emelie Thorén

Till alla som berörs: jag är tillgänglig för hopp och lek tisdag (i kväll) och fredag kväll, lördag dag och söndag efter klockan sju. Och Jonna (och andra singelmammis jag känner), jag och Kalle börjar köra varannan vecka metoden med start fredag den här veckan (minus lördan då jag i min storsinthet hoppar in), vilket betyder att... hmm, jag vet inte om det blir jämna eller ojämna veckor. Men ni fattar.

Åh, skönt att få en oklar grej avbockad. Nu vet jag detta allafall. Upplägget med Hanna. Träffade Kalle nu på Louie. Andra kanske skulle tycka det var jobbigt att ha samma stammisfik som sitt ex. Jag tycker det känns fint. Han ba: jag lånade din dator igårkväll, heh, såg du nåt... konstigt nu när du var hemma?. Jag ba nej? Han ba ok (lättad fejja). HA! Han får väl fan internetragga på sin egen himla data! Haha åh livet, mysterious ways. Och alltså, det är lungan. På ricko. Och det är också så himla himla skönt. Att jag känner så. Hajja ångesten annars. Dör på det.

Åh framtiden, vad kul du ska bli hörru!

2 kommentarer:

bonusmamman sa...

all lycka till! måste bara inflika, hoppas förstås att er varannan vecka-lösning fungerar bra för er som den gör för många andra, men om inte så finns det två-dagars, tre-dagars, fem-dagarslösning, you name it.. Som förstås bygger på ett bra samarbete mellan bioföräldrarna men det verkar ni ju redan ha! Kände bara att jag ville skriva dethär, så många som verkar tro att livet för separerade familjer alltid innebär varannan vecka men icke. Min bonusdotter bor hos sin pappa och mej efter ett flexibelt schema två-tre dagar åt gången, hon slipper vara ifrån sina föräldrar långa perioder åt gången och än så länge tror jag att alla mår bra av det! Tror dock att när hon blir äldre (är nu sex år) kommer hon nog vilja ha längre och mer planerade tider, men det blir då det. hoppas iallafall att allt går superbra!

Annie sa...

Du som skriver så bra och har så många bloggbesökare (och gillar att shoppa :-)borde passa på att

1. Ge ut bloggen din som en fin bok

2. Tjäna pengar på bloggen genom att ha lite annonser i kanten


Tips i all välmening!