måndag 23 augusti 2010

I'm sorry I'm just thinking of the right words to say, I know they don't sound the way I planned them to be

Apropå gråt och allt sånt där. Jag har nog fortfarande inte gråtit sedan den där natten för snart fem veckor sedan, då när allting bara släppte och jag liksom imploderade i en stor blöt blobba. Oklart varför det inte kommit mer. Jag hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen inte att det är för att jag knyter det inom mej och att jag inom en snar framtid kommer evaporera av gråt, sorg och misär. För jag mår rätt bra nu. Jag tror verkligen att jag gör det.

Vilket inte betyder att jag är superhappy. Men jag pallar inte att gräva ner mej, och då lyssnar jag på den här "Gråtdansa"-playlisten. Den är jättebra! Och väldigt personlig, massa egna favoriter som kanske inte är så himla värdefulla eller bra för er andra. Men jag älskar detta.

3 kommentarer:

marie sa...

Tack! Du är grym popmorsan! Heja dej!

Anonym sa...

Gentle Touch är respekt.

Lovisa sa...

Åh kära popmorsa! Jag vet att du har gått i terapi, och jag vet inte vilken typ av terapi det var utan bara att du känt dig hjälpt vilket är helt fantastiskt. Det som också är fantastiskt är att du nu mår överlag bra - ifrågasätt inte det! Det finns ingen anledning att tro att må bra-känslan inte är på riktigt (och även om den är det är det väl bättre att gilla läget än att söka tecken på olycka? Plus att då borde man väl snarare anta att varje gång man mår dåligt knyter man egentligen välmåendet inom sig?). Må sämre gör man ibland i vilket fall, det hör till livet oavsett om man "trycker undan" något eller inte. Dessutom: ha inte dåligt samvete för att du mår bra (hoppas att du inte känner igen dig i det, jag tog det av egen erfarenhet) utan gör gärna saker som får dig att må ännu bättre när du är på topp, det är du värd!