måndag 16 augusti 2010

A million little pieces

Jag undrar lite hur det kommer bli med den här varannan vecka-prylen. Fan, jag undrar hur den HÄR veckan kommer bli. Allt är så himla oklart. Och rörigt. I natt var Kalle ut, sov borta, jag gick till dagis, sen hämtade han och nu ska jag lägga och imorgon ska han gå till dagis. I kväll kan jag gå ut om jag vill. Så himla... AHMEN RÖRIGT. Jag orkar inte städa. Det tar emot att köpa typ duschcreme, för om 2 veckor bor inte Kalle här längre och då vill jag vänta med att köpa den där himla duschkrämen så att den blir min, BARA MIN. Låter weird, huh? Men så är det.

Jag har sagt att han får ta exakt allt han vill ha hörifrån. Allt utom soffan. Och köksbordet. Det han inte tar vill jag slänga. Jag vill inte stå där i november och steka trista fiskpinnar i samma panna som jag stekte våra fiskpinnar ett halvår innan. Fy fan vad deppigt. Ut med allt. Jag får ruinera mej, det skiter jag i, men jag vill ha nya prylar, prylar utan minnen. Orka grina över en himla stekspade liksom.

Och gud vet att jag hatar ovisshet i alla dess former, jag jobbar verkligen på att hålla mej lugn och sansad. Men snart kokar jag över. Nästa PMS-period är det jag som kommer explodera Södermalm to pieces av ren mental kraft. Lagom till Popaganda. Perfekt. JAG BLIR GAAAAAAAAAALEN.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas allt går bra, och jag vill bara säga att jag skäms över mitt råd om Fixa kontraktet! Det suger ju verkligen just nu. I våras var det bättre utbud. Går väl i vågor. Lycka till, du verkar så himla fin och vettig!

Josefine sa...

Vi kan byta prylar!