onsdag 4 augusti 2010

Ta mej tusen dagar härifrån

Såg Inception igår. Peppen var gigantisk, och det blev inget direkt magplask, men jag ger den svag tre, stark tvåa. Leo var het, har nån konstig fäbless för honom always, men Joseph Gordon-Lewitt säger jag bara. Urgullig. Snygg action, snurrig historia. Lite fånig dialog bitvis.

Jag har så mycket jag behöver göra. Får inget gjort.
- Skaffa lägenhet.
- Skaffa jobb.

Inser att lägenhet hänger ihop med jobb, för jag lär ju inte få skriva på ett nytt kontrakt som arbetslös liksom.

- Beställa tid på Noir för blondi och klipp.
- Ställa mej i journalisternas bostadskö.
- Besöka en gynekolog. *too much info*
- Prata mer om min och Sebs klubb som vi bestämt vi ska ha!

Finna barnvakt till i kväll vore fint också, skulle så gärna vilja dansa tryckarens dans på Natten i kväll. Och så vill jag tillägga, att jag går ju ut rätt mycket nu. Ofta blir det som det förhoppningsvis blir i kväll, att jag går ut efter Hanna somnat och är där när hon vaknar. Hon märker liksom inget. Ville bara säga det innan jag får Socialstyrelsen på mej.

7 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Hmmm, jag tror inte Topher Grace var med i den filmen...Inte vad jag såg i allafall.

anna sa...

Jag tror du menar Joseph Gordon-Lewitt? <3 både honom och Topher Grace hur som helst :) Och han-som-var-med-i-28-dagar-senare, orkar inte kolla upp namnet just nu. M-mmmm! Jag vill också dansa tryckare btw men bor tyvärr i gbg :(

Lovisa sa...

åh, jag bor i journalisthus i solna, om vi blir grannar kan jag vara barnvakt åt hanna anytime! alltså jag fattar ju att du inte vill hamna i solna, eller lämna din unge med en bloggstalker, men ändå.

det där med socialstyrelsen kräver nog också att du inkluderar info om att du inte lämnar henne ensam under tiden hon sover - för det gör du väl inte? har hört att folk gör så.

Popmorsan sa...

haha är du galen? klart hon inte är ENSAM. gud, att det finns såna människor.

PINIGT ATT JAG SKREV TOPHER GRACE!!!

freja sa...

Haha empo, du menar väl Socialtjänsten? Bara måste inflika.
Tror inte Socialstyrelsen gör nämnvärt åt uppfostringsmetoder.

Ella sa...

Med tanke på allt efterblivet Socialstyrelsen hittat på hittills är det nog bara en tidsfråga innan de börjar kidnappa barn som inte får sina åtta skivor bröd om dagen...

Sarah sa...

Ställ dig i vanliga bostadskön också! Om inte för nu (eftersom det tar ett tag att få lägenhet) så för framtiden - man vet aldrig hur man vill bo längre fram. Det kostar dessutom nästan ingenting.

www.bostad.stockholm.se