måndag 16 augusti 2010

I think there's pieces of me you've never seen, maybe she's just pieces of me you've never seenAll the world just stopped now
So you say you don't wanna stay together anymore
Let me take a deep breath babe
If you need me
Me and Neil'll be hangin' out with the dream king
Neil says hi
By the way I don't believe you're leaving
Cause me and Charles Manson like the same ice cream
I think it's that girl
And I think they're pieces of me you've never seen
Maybe she's just pieces of me you've never seen


Och så det här, dör på det här:

Maybe I ain't used to maybes
Smashing in a cold room
Cutting my hands up every time I touch you
Maybe maybe it's time to wave goodbye now


Ja okej, så i dag är en dag då jag dwellar i misär. FÅR VÄL JAG GÖRA OM JAG VILL. Inget är för litet för att inte skava just i dag. Och så Tori Amos "Little earthquakes"-platta på det. Fan vad bra den är.

3 kommentarer:

Linda sa...

Den håller än. Har hängt med under sargade hjärtetider ett bra tag nu. Min Torilåt of choice just nu är "Goodbye Pisces" har inte haft riktigt den relationen till hennes nyare låtar tidigare men i-poden valde den till mig för ett tag sen. Den valde rätt. Eller fel, beroende på hur man ser det.

Anonym sa...

Jamen kanske en av de bästa låtarna att dwella i - sorgsen men ändå peppig på nåt sätt. Lyssnade på denna låt kanske hundra gånger om dagen (obs skojar icke) för bara nån månad sedan för att stå ut med sorgen över att han ville vara med någon annan.

Stor kram till dig

Anna sa...

Ja herregud, vet precis. Det är inte roligt alla dagar, inte ens om man verkligen vill skiljas. Själv vill jag det inte, men det vill han. Jag får foga mig. Ändå kan jag längta till mitt eget vissa dagar, kan inte tiden gå fort tills jag ska flytta, till ett kök med ordning och reda och inget mjöl på golvet! Andra dagar ägnar jag åt att vältra mig i sorgen, gråta, skrika, förbanna mitt öde. Ytterligare andra dagar är jag arg så det ryker, nästan så jag vill slåss. Har skapat spotify-listor för de olika sinnesstämningarna. Misärdwellandet får inte pågå alltför många dagar i sträck, så kan man fastna. Men nån dag då och då går inte att undvika. Och som du så klokt skriver. Såna dagar är inget för litet för att skava. :(