fredag 22 oktober 2010

Feeling my highs, and my lows, in my soul, and my goals, just to stop smokin', and stop drinkin' and I've been thinkin - I've got my reasons just to get by, just to get by

Allt är så himla rörigt i huvet och i livet just nu. Eller det har det ju varit ett tag, men jag börjar känna av det rejält nu. Behöver stabilitet, trött på ovissheter, vill veta nu, inte sen. Mycket är ju boendet så klart. Sitter här i en lägenhet som fortfarande känns helt tom och homestagead och liksom ogästvänlig. Kan inte bo in mej, för jag ska ju flytta så småningom. Har ett direktbyte på gång, vi ska skicka in pappren imorgon, det känns faktiskt rätt säkert, så säkert ett sådant byte kan göra, men då kommer vi till  detta: jag har inget fast jobb? Det kan den blivande värden tycka är superknas, så då kanske det i alla fall skiter sej. Och apropå jobb, där är det också lite flaxigt, även om jag precis skrivit på för ett nytt jobb i fyra månader framåt som verkar SUPERBRA, men det är ju liksom bara fyra månader och även om det finns chans till förlängning så vet man ju inte. Ovissheten hörrni, ovissheten! Drives me nuts. Så jobb och boende, så himla oklart just nu. På det personliga planet... mulet till halvklart skulle jag säga. Med möjliga solchanser, men ORKA spekulera i sånt. Hihi.

4 kommentarer:

Martin sa...

Jag har bytt lägenhet utan att ha haft fast jobb tre gånger. Inblandade värdar Svebo, Frälsningsarmén och en privatvärd.
Jag har visat gamla deklarationer. Det har funkat. Lycka till Emelie!

jens sa...

....föräldrar t.ex kan vara borgenärer om så skulle behövas, sist jag bytte så hade den andra parten förälder som borgenär.

Sigrid sa...

borgensman, inte borgenär! om du kommer och säger till en hyresvärd att du vill ha en borgenär kommer du framstå som dum och obildad. borgensman ska det vara! borgenär är den man är skyldig pengar, borgensman är den som ger säkerhet när man är skyldig en borgenär pengar!

jens sa...

haha tack sigrid, det var va de sa iallfall.