fredag 1 oktober 2010

Still afraid of flying but with you I'd die today

I morgon ska jag flyga. Jag är rädd.

Ska försöka kirra nån sorts blogg-app till iPhonen så jag kan meddela att jag lever under lördagen.

7 kommentarer:

Eva sa...

Jag var i Berlin förra helgen och det var underbart (det är en kort flygresa). Hoppas du får en fantastiskt rolig helg!

Linnsan sa...

Jag brukar bara skriva inlägget i ett mail till go@blogger.com från min gmail. Då kommer det upp på bloggen.
Hoppas du får roligt i helgen!

Anonym sa...

Tänk på att BARA blogga eller kolla internet om du är ansluten till ett trådlöst nätverk. Det blir helt vansinnigt dyrt annars. Ett par hundra kr per hemsida du laddar!

siri sa...

men tänk nu på alla fina tips om flygresan! lööös och leeeedig i stolen. inte panika upp dej över saker du inte känner igen. berätta för nån gullig flygvärdinna att du är rädd. en pilot vars bok jag har läst har räknat ut att det är minst en MILJON avgångar per DAG världen över. det kommer att gå asbra.

Emma sa...

Lycka till med flygningen! (Förresten, läste nu om din handbabagepackning och blev lite hönsmammig: glöm inte att man bara får ha så med sig så mycket vätskor/kletgrejer som får plats i en sån där liten påse ombord. Så du inte blir av med någon necessär menar jag.)

Emma-Lou sa...

Varför är du rädd för att flyga? Jag är också flygrädd, men det beror på att jag är skraj för en eventuell terrorattack!

Allt väl med dig annars?

Kram.

Anonym sa...

Asså, läste din blogg för länge sen. Du slutade, skrev nån annanstans. Det var inte lika kul att läsa, så jag slutade. Sen, för nån månad sen så ba "Ett och ett halvt år jävla popmorsa att ta igen". Det har tagit tid, framför allt eftersom jag bor utomlands och har undermåligt internet allt som oftast. Men nu är jag framme, presens. Det ska bli kul att följa dig igen. Allt kommer bli skitbra. Snart kommer jag komma hem till Stockholm, bli skitfull och komma fram till dig på krogen och ba "Jag älskar också tacos. Och ost. Särskilt ost. Och high schoolswimmingpool." Då vet du. Ha det asfett i Berlin nu, indiemorsan. All kärlek.