fredag 29 oktober 2010

Her ass is a spaceship that I want to ride

Lyssnar på vintage NERD och letar efter en festlig känsla. Har letat hela dagen. Har varit märkbart låg. Svår dag. Ont över Hanna-situationen, långt samtal med Kalle om lite av varje. Nya kärlekspersoner bl a. Weird. Och svårt. Och ändå superenkelt. Aja.

Nu har jag trätt på mej min sidenklänning från Whyred, den ärtgröna som jag spillde ostfondue på första och enda gången jag använt den. Tre stabila grease-fläckar mitt på magen. Lite spill får man räkna med. Vi ska ha dinner för Fredrik Virto som gift sej med sin Karolina. Det kommer bli epic. Berlin-gänget står för middag och vin, de ska bara behöva slå sej ner och bli serverade. Vi ska vara hemma hos Thomas som bor i helt vanlig lägga med terrass precis mitt emot Kåken.

Pepp. I command you. Get in here.

2 kommentarer:

Emmy sa...

Peppen kommer! Ett glas vin och ett par kramar från några man inte sett på ett tag, sen är du där ska du se!

Måste säga att JAG blir väldigt pepp av din blogg! Himla skönt med fantastisk "vardaglighet" om man kan säga så. Din blogg är en påminnelse i min tillvaro att det suger ibland, men att livet ändå är jävligt... just det, pepp!

Trevlig helg!
Kram

Mjau sa...

Testa att förbehadla fläcken med såpa eller diskmedel (helst såpa) innan du tvättar den. Låta det götta sig lite, sen tvätta för hand med schampo eller sidentvål.