fredag 1 oktober 2010

Klädångest royale

Det här med att packa, jag brukade tycka att det var så kul, nu ba NEJ. Klädångest royale. Jag ska bara ha med mej handbagage, hur mycket väger tio kilo? Rent teoretiskt kan jag svaret, men hur mycket äääär det. Blir tokig. På kvänn lördag ska vi ju på supersnoffsig restaurang (Grill Royale), och sen nån sorts blandning av Berghain och sunkiga krautställen (jag är mest peppad på de senare), vad ska jag packa med för kläder? Och klarar man att ha på sej det man reser i på lördagen även söndagdag och hemresan måndag? Och för den delen, behöver jag ett ombyte till söndagkvällen då jag antar vi ska middaga och klubba igen?

Fast å andra sidan. Det är himla Berlin. Känns som att Docs och jeans kommer vara ypperligt både klubbmässigt och flanerar-wise. Det här blir bra. Slänger i lite svarta trasor ba. Lite Dust-it och svart klet-smink. Lite undies. Klart! Ungefär som en vanlig stockhomskväll mao.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh Berlin, du kommer älska skiten i vilken trasa som helst!

Anonym sa...

Men åhh jag har exakt samma problem! Åker till Florens på tisdag, hem igen på torsdag, endast handbagage. Ska under dessa dagar lyckas klä mig för dagsutflykts-mötes-grejs, party party party, samt stadshäng. Hur fan gör man?
Kan du inte posta en packlista?