lördag 21 november 2009

"West side is off to being all Baghdad and shit"

Jag önskar så himla mycket att jag inte hade sett The Wire och hade hela härligheten framför mej. Så känner jag inför många serier, men asså guuuud, vad The Wire är sevärt. Älskar älskar älskar.

9 kommentarer:

freppa sa...

Alltså inte okej att ge upp efter säsong 1? Jag vet att vi pratat om detta förut och du var frustrerad/förbannad över att jag gav upp.
Detta är kanske stunden jag ger mig på säsong 2... spänningen.

I sa...

men asså jag försökte. när blir den bra? jag såg tre avsnitt - gav upp

Popmorsan sa...

jag var nog relativt fast redan efter säsong ett men det var väl i slutet av säsong två (hamn-säsongen) och början av trean som jag insåg dess storhet med alla karaktärer som kommer tillbaka och bildar mönster och intriger och relationer. särskilt du freja, alltså, jag tror ju på ricko att du precis som jag skulle vilja starta en omar-fan club om du bara gav den lite mer tid och försök till kärlek.

Popmorsan sa...

jag började också en gång och gav upp efter två avsnitt för jag inte fattade vad de sa och blandade ihop alla karaktärer hela tin. *the rest is history*

I sa...

haha, precis mina skäl till att ge upp. och att jag drog till landet utan möjlighet att kolla vidare.

Eric Goesta Rosén sa...

Alltså, ingen som fortsätter kolla kommer annat än älska skiten.

Det är ju liksom inte bara den bästa serien. Det är en av de bästa kulturyttringarna jag konsumerat oavsett uttryck.

Saknar Slim Charles varje dag. If it's a lie, we fight on that lie.

Malin sa...

Jag laddade ner hela säsong ett för ett par år sedan, såg de två första avsnitten och trodde att jag hade tappat min engelska hörförståelse. Förstod kanske 40 % och somnade i soffan. Men nu har jag varit ursugen på att ge den en ny chans sen i somras men hittar inte den lagligt - testat (iofs) Götgatans videobutik och Lovefilm.se men inga verkar ha just sägong 1. *tanka från grannens nät*

freppa sa...

Malin - hahah rolig du är. Känner SÅ igen mig med engelska språket och det där. Mycket slang och tugg.
Jag köpte faktiskt säsong 1 (100 spänn typ!) just för att få det textat (engelsk text fungerar jättebra). Och säsong 2 laddar jag ner med eng text.

Em - jag rippar ditt statement till min blogg.

Eric - gillar du Oz?

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack