tisdag 20 mars 2007

fugly

det är något mycket läskigt över den här bilden. jag brukar tycka scarlett är gullig, men den här bilden är nåt så fantastiskt skev och retuschad. ger mej the creeps.

8 kommentarer:

Astrid sa...

I KNOW! Jag tror att det kanske ar halsen i kombination med kaklinjen. Den har en vibb av plastikopererad gammal kvinna, tycker jag. Men haller med Shampoo Rising som skrev om att de kraks pa typ Scarlett som bara 'Oh nej men inte ar jag nagot speciellt, jag ar sa ful utan smink sa!' nar man vet att hon fattar att hon ar snygg. Oj nu blev det lite langt. Sorry!

sara sa...

jag tycker att hon på bilden påminner om en av hyenorna i lejonkungen.

Peppe sa...

Jävligt obehaglig bild. Det är nåt med kinderna... och munnen. Tänk att man kan förfula en så snygg tjej.

Anna sa...

Så sant. jag får lite hannibal lector känsla över ansiktsdragen. och munnen!

angeliqa sa...

vi är många som diggar din blogg! stycket nedan var en del av Modettes nyhetsbrev som gick ut idag (kanske till dig också):


Onsdag betyder att art director-Nina köper en ny skiva på nätet. Hon är mån om sina rutiner, den där Nina. Efter att formgivar-Hanna föreslagit Isolation Years som hon hade läst om på Jag är popmorsa. Hittills är det ur-kul. så blev det TLC:s Now and forever, inte helt utan påtryckningar från redaktionschef-Lisa. En parantes är att Nina har hört att rave är inne i vår, så hon har köpt en resa till Goa. Hon åker på en onsdag.

robbie sa...

kanske är det nån sminkning o förvandling inför filmen om jenna jameson.
hursomhelst så är min drömkvinna inte min drömkvinna längre i och med den bilden.
hon som var så vacker i "matchpoint"...

Emma sa...

Jag AVSKYR Scarlett ophotoshoppad som photoshoppad. Kan man BLI tråkigare? Nej, jag tror inte det. Och den där tramsiga så kallat sexiga videon med henne och Timberlake?! Bah. Humbug!

emma sa...

jag tror dom har dragtit ut och upp näsan på na. skumt.