måndag 12 mars 2007

sporty spice

jag gjorde något jag inte gjort på mycket länge, jag åkte in till city och hängde på HM. det kändes sjukt lyxigt att få en ensam timma att bara kladda på kläder. hittade inte så värst mycket dock. jag vet inte, den här sextiotalsgrejen tilltalar mej otroligt vid första anblick och sen när jag går närmare, kanske till och med håller upp plagget framför mej i en helkroppsspegel, ja då ser det bara så himla tråkigt och mall-stöpt ut. enda lösningen är att hitta second hand-varianter. köpte dock ett par armyinspirerade leggings, de såg utslitna ut redan vid köpet, precis som jag gillar. sen så har jag ju varit peppad på ett par nya sneakers i evigheter, mina Y3 har sjungit sista versen väl många gånger nu, så jag köpte en klassisk vit air force one. valde länge mellan den och en snarlik fast med guldswoosh. men guld, nah. det känns väldigt modejobb vintern 06. de vill jag inte ha i sommar. köpte också en hårprodukt som sade sej ha det som krävs för att lyfta det tunnaste av hår från huvudet, root boost nånting. jag är skeptisk. och lättlurad. sen så köpte jag en liten speccesminkborste, en mycket skarp smal och vinklad sak, som jag tänkte skulle göra underverk för mina ögon. hepp!

och ja just ja, i veckan köpte jag en cepestor gråmelerad hoodie från stussy på nitty-rean. STUSSY!

10 kommentarer:

Anonym sa...

babe. du har just köpt min vårsko! fast du hann före dårå. men vi ses ju inte så ofta så det kanske inte gör nåt att jag fullföljer mitt planerade köp?? det är alltså snyggaste dojjan det där. snyggo-dojja.

puss.
/Freja

Carolyna sa...

guldswoosh är GULD ju. jag har både svarta och vita nu. and i love it. heja modejobb vintern 06. det var nyss vinter 06. det duger för mig.

C sa...

What? "Modejobb 2006"??? Jag är devastated!!! Köpte nyss sådana i NYC!!! Men vit swoosh känns å andra sidan lite våren 2004, det var då jag köpte mina;-)

popmorsa. sa...

äsch det jag menar är att det är FÖÖÖÖÖR i ropet just nu för min smak. bara.

J sa...

kan du berätta om de där sakerna/saken som skulle göra underverk med dina ögon? jag fattar ingenting men blev väldigt nyfiken. måste börja läsa lite tjejtidningar eller nåt...

popmorsa. sa...

ååh, det är en jättefiffig liten pensel. ibland vill man inte ha eyeliner och inte heller kajal, för man vill se lite naturlig ut. och nu när jag sminkades i lördags så hade tjejen en skarp snedskuren bred pensel som hon tog mörk ögonskugga på och liksom sotade inne i fransroten, så ögat markeras på ett mer markant sätt än om man bara har mascara. men väldigt "osynligt". jag har vita ögonfransar vilket gör att jag inte kommer in till roten med mascaraborsten och jag ORKAR inte färga dem all the time, så jag tänkte att den skulle bli min nya bästa vän. jag och min borste, hand i hand. om den funkade? icke testat ännu!

popmorsa. sa...

freja: klart det inte gör! jag vill se dej snart. med eller utan swoosh.

Anonym sa...

var inte den där hoodien i typ xxl?

popmorsa. sa...

jo, cepestor. jag har bara för stora kläder. det är snyggast. fast oftast brukar det räcka med L och XL.

Anonym sa...

MED swoosh känns rätt vår.
Ring mig! Det är sjukt att jag inte träffat flickan än. På riktigt, en kaffe i Nytan? (På andra sida barnhagen) När som helst typ.
Fint att konversera via blogg. Så 2004.

/Freja