lördag 24 mars 2007

i'm not an addict

jag är en sk periodare, hänger jag mig något så gör jag det ofta exklusivt och till överdrift. som tur är verkar alkoholism inte vara nåt som hotar mej, vilket är tur med tanke på hur ofta man drog i partytutan fram tills nyss. nu har jag fallit för en ny godissort, jag är en lättfotad godislover, suget efter ett stycke godis brukar hålla i sej ca tre veckor. turkisk peppar är väl den som återkommit mest frekvent. de där hallonmumrikarna gillade jag länge, så även kryptoniterna. otippade på favvotoppen var länge "det stekta ägget", det förbryllar mej än idag. men skit i det, jag har en ny etta. ni vet, dödskallen, den svartröda, som smakar hallon och lakrits. den är underbar. det har kommit en för mej ny döing, som är starkt rosa och knallgul och är beströdd med massa massa surt. loves it! surt är det nya lakrits. åtminstone i tre veckor till. för övrigt så är den där marabou dajm rätt okej.

hmm. och jag ba "buhuuuu mina gravvokilon går inte booo-ooort!". jag har aldrig varit den mest ståndaktige soldaten i skåpet.

detta är tydligen det mest intressanta jag har att komma med en lördagkväll. ja men hej då, jag ska bara ysta en ost och läsa en bok om månadsstenar innan jag somnar. ännu en spännande helg har passerat.

6 kommentarer:

Astrid sa...

Om det hjalper har jag just lagat en halvavancerad middag (innebar en sas fran scratch, haha med en quornfile och pasta, yeehaw)... som kommer att intas framfor filmen chocolat som jag och min kille bada sett, och egentligen inte ens gillar, men vi orkar inte uppbada energi till nagot annat. Jag ar rysligt pank, och har anda spenderat pengar pa massa jelly beans och galaxy-choklad, samt ackliga 'white chocolate buttons' som smakade apa (men jag at hela pasen. OCH CHIPS! I teorin har jag angest, men jag orkar bara inte ha nagon bulgur-uppenbarelse och yoga mig genom de tidiga morgnarna. Oj nu blev det ju skitlangt. Haha.

Ruben sa...

Men du Emelie, jag skulle gärna ystat ost hela dagen. TV, Ace, Grodan med Frej och Spyan levererade verkligen halvdant. En smarrig ost hade givit bra mycket mer tillfredställelse. Nästa helg är det jag som skaffar ett litet litet barn och stannar hemma.

String i morgon?

sofia sa...

åh äntligen får den svartröda döskallen den uppskattning den förtjänar!

Anonym sa...

Hallonmumrikar är mitt bästa. All time. Alltid varit. Best of the best verkligen.
Där har ni dagens sanning.

Hoppas Farsta funkade bra för dig!

/Freja

CECILIA sa...

...men du kan iaf glädja dig åt att du KAN köpa gott svenskt smågodis. NÄR du vill! I Australien är allt godis ganska äckligt. Fast jag äter det ändå såklart.

a sa...

JAG VET. jag är besatt. äter tusen svart/röda dödskallar om dagen.unegär. ett tips är att ta varannan choklad.