lördag 3 mars 2007

jippi.

ahmenååh, här går jag och oroar mej för att inte längre vara hipp och så visar det sej att jag har värsta trendbarnvagnen, vilken lycka! samma som gwyneth! dra mej baklänges. synd bara att gwuttan är världens mest intetsägande person.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att jag vet hur hon är som person men hon är en skitbra skådis. Och barnvagnen är snygg!

popmorsa. sa...

i know! ursnygg och lättstyrd som tusan. fick den svinbilligt av sverrir. tack sverpan!

Carolyna sa...

jag tycker ändå att den är aningen vinglig på så sätt att de främre hjulen är så otroligt flexibla. man skulle kunna åka slalom me'n. hur lätt som helst. men hanna tycks trivas fint däri.

Anonym sa...

En buggaboo alltså. Den trendigaste barnvagnen i världen just nu.

Frugan sa...

Jag har läst någonstans att min (Villes) barnvagn ser ut som en täckjacka, så jag tycker att du gör alldeles rätt i att glädja dig åt din übercoola vagn! Hoppas att allt är bra med er.

Puss, Malin

popmorsa. sa...

ååååh ville. välkommen till världen!

och alltså jag ÄLSKAR min vagn, den är exemplarisk. jag ärbara missnöjd med att det visade sej vara en sk trendvagn, och dessutom en trend startad av anemiska skittrista gwyneth. men ny har jag läst att michelle williams och heath ledger har en också. i LOVE michelle.

Alexandra sa...

själv var jag så grymt vagnkåt som nybliven mami att jag höll på gå i taket över vår trista blå emmaljunga som vi fick av min mor. men det gick över. tror jag.

Lisa sa...

Har också en sån eftersom det är den enda som går in i vår minihiss, och visst är den grymt bra. Vet också att en annan som haft den är Gwen om det kan muntra upp på ngt vis...

em sa...

men du, e inte dom super låga och kalle super lång?

popmorsa. sa...

de är inte så låga som de ser ut! kalle hälsar att den funkar jättebra. var tvungen att fråga.