söndag 11 mars 2007

i'm a pilgrim now

vi var på en fin trettioårsfest igår, i en källare på götgatan som enligt min kille var en klassisk partylokal. jag hade aldrig satt min fot i den innan igår. det var niklas som fyllde år och vi var med på en islandsresa-present som hansi friberg styrt ihop. hansi nämnde också att ett hus i hultsfred, tre-fyra dagar, kostar mellan TRETTON OCH TJUGO TUSEN. what the fuck?! ingen logik där inte. kom som en kalldusch. jag har ju alltid bott i nöjesguidens hus och innan dess via rockparty. fast om jag tänker efter så tältade jag de första två åren och för tre somrar sedan så bodde jag och lovisa i bakluckan på en mycket, mycket liten bil. det var kul.
sedan till bacchi vapen där "bingo royale" spelades in, och det var där som jag och fredrik skulle mötas i en introtävling. nu blev det ju ingen storskrällsmatch direkt. i ärlighetens namn så var vi rätt kassa, och allt som allt hörde vi sex låtar. jag tog inte air supply, det stör mej, och å andra sidan så stör det mej att jag tog cues "burning". den är så dålig. sen så var programmet slut och jag och min kille och hanna hängde lite i studion för ruben och anna jobbar med programmet och sen så åkte vi hem och kollade på "CSI".
och just det, isolation years var musikgäster och deras nya låt "daddy i'm a pilgrim now" är hemskt bra. köp den vetja.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Kul - jag, som har blivit en trogen läsare av din blogg, inser precis att vi var på samma fest i lördags!! Tur att jag aldrig fattade att du var där, då kunde jag nämligen ha fått för mig att prata lite med dig, för den där bålen var inte att leka med...

popmorsa. sa...

knasigt! jag gick dock redan vid nio, hanna och killen stannade dock lite längre innan de anslöt på bingon. hörde att det varit en lyckad fest. vi får säga hej på 31-årsfecken!