lördag 10 mars 2007

jag tar "förhastade beslut i livet" 200, tack.

fick veta att fredrik deltagit i pet sounds introtävling i torsdags och VUNNIT. jamenja-HAAAAA. imorgon ska han och jag deltaga i ännu en sådan, dock i teve, inte på en mörklagd bar under konstiga alias. jag vet inte varför jag tackade ja till detta. min hjärna är äppelmos sedan förlossningen och säkert ett par månader innan dess. de skulle kunna spela britneys "toxic"-intro och jag skulle inte ha en clue. de skulle kunna spela "jump" med van halen och jag skulle skrika JOURNEY, det är journey! why, oh why tyckte jag att det här lät kul. hade jag varit mitt vanliga jag, note to self, detta ÄR ditt jag sedan typ ett år tillbaka, men om jag hade varit det jaget som jag fortfarande envisas med är mitt vanliga jag så hade det inte varit några problem. en lugnande cigg eller två, lösögonfransar, nån piffig trasa på överkroppen och framför allt, detta är tricket, ett glas vin eller två. då hade jag sopat mattan med freddy. nu kommer jag sitta där med crackhjärna, äppelkinder och läckande bröst.

3 kommentarer:

m sa...

du, det kommer säkert gå jättebra. men allmänt - gud vad du obsessar över ditt nya och gamla jag och hur minsann du kommer vara likadan även om du fått barn och hur din bebis ska följa med dig överallt. var ditt liv innan hanna bättre på något sätt? är inte livet med hanna mycket mycket bättre? varför då tjata om fyllor och utekvällar? du är väl inte ens 30, det kommer bli tusentals mer partykvällar för dig, så lugna ner dig och var lycklig över att du fått ett barn.

Åsa.S sa...

Ja, jag håller med "m". Livet är inte slut... eller så himla trist.
Jag är snart 37, har två "stora" barn. Visst 17 går det att leva sitt liv som förr! Kanske med lite mer planering bara. Jag fattar ju nu, med amning o allt, men sen kommer du igen!

Ulrika sa...

Vilken kanal & tid?