måndag 5 mars 2007

shoppingspree

min kille och jag kände oss sjukt rika och firade dessutom mitt nya frilansuppdrag. han fick ett par turkosa jeans, "aquablå" säger han själv, från whyred och jag, jag fick en philosophy-kräm från cow och en klänning från whyred, se bilden på ingen mindre än stureplans stolthet elin kling. fast det är ju cepe det här med amning, man kan ju inte ha klänning bland folk det närmsta året. om man inte ska dra klänningen upp över brösten alltså och det vill jag inte utsätta min omgivning för och det ska dom bara vara jävligt tacksamma för. körde en offentlig amning när vi var och åt semla på billströms med yelle och hennes crew och det var väl så där. två av medlemmarna var så där franskt snygga, och så är det nåt med accenten. hett. på riche en gång så hade danne med sej phoenix eller hur det nu var, och jag har aldrig tyckt de varit heta på bild, men då när de stod där framför en och snackade charmerande frenglish så dog man av kåtma. plus att när man visste att den ena av dem ligger med sofia coppola så blev det nästan too much. jag gillar sofia coppola hemskt mycket. inte maria antoinette-rullen dock. den var så abrupt på nåt vis. känslokall.

nu drog min kille just en nicko och pulver-vits för hanna. jag hade glömt bort att de en gång fanns. min kille är så kul.

8 kommentarer:

Carolina sa...

you little namedropper you. kan du inte göra det där roliga tricket igen du vet när du berättar en anekdot och byter ut den okända personens namn mot den lite mer kända kompisen? det var så KUL sist.

popmorsa. sa...

men NEJ vad gjorde jag nu då, var du med på riche? du vet mitt minne är mongo!

rwb-henke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
rwb-henke sa...

Den där klänningen går under benämningen "Technoklänningen". Började egentligen med Techno-tröjan, som sportas av The Field, Mattias på Grodan under Michel Mayer-kvällen och klubbfotograf Felix Rådberg. Och diverse Teatron-relaterade klubbkids. Och nu du, såklart. Bra! Keep it up, keep it up.

Anonym sa...

Haha. Sjukt kul. Klänningen är skitsnygg ju.

/Freja

Garmonbozia sa...

Jag hatar Elin Kling.

Lina sa...

haha "comment deleted" jag skrattar ihjäl mig. Eeeemelie erkänn, VAD har du gjort?
annars carolyna, säg du. plis.

Carolyna sa...

jag hann fan inte mä. undrar vad det var. hon erkänner snart.