tisdag 13 mars 2007

idag är ingen vanlig dag

och så är det officiellt. eller hur man säger. idag var jag, min kille och hanna på ett socialkontor (eller nåt annat statligt/kommunalt) och så frågade hon bakom skrivbordet om min kille var hannas pappa och jag ba JA och så skrev vi på ett papper. sen var det klart. så nu är min kille pappa även på pappret. hurra!

på pappret fanns en rad om när barnet hade blivit till, mellan 060425 och 060612 typ. det var för att pappan skulle kunna säga att NÄHÄ jag var i new york hela den perioden alt "det var ju då du knullade den där andra snubben!" och vägra faderskap. något sådant behövdes inte för oss. vi är extremt jävla på det klara med att hanna är vårt barn.

min kille är sjuk. han pratar sammanbitet (om han säger något öht), hela hans uppsyn skriker dödssjuk och han går med myrsteg och han är trumpen och suckar ofta. han har "lite ont i halsen". asså jag kan ha stukade ben (se bilden) i tre dagar utan att bli så där ynklig.

2 kommentarer:

gustav sa...

Huh, jag såg bilden och läste "idag var vi på socialkontor" och blev alldeles rädd för att du blivit misshandlad eller nåt.
Haha, bra att inte var så då.

/g

Anonym sa...

Brim over I to but I contemplate the post should prepare more info then it has.