torsdag 8 mars 2007

teenage kicks

men gud, korn förföljer mej! de kommer till hultsfred, deras unplugged promotas var tionde minut på teve och nu är de kvällens gäster på jay leno. det är ingen hejd på det hela. apropå hultsfred, jag är peppad på årets upplaga. det enda jag vill se hittills är säkert och korn. allt annat känns sekundärt. men det ska bli så kul! vi ska fixa ett hus, vår lilla mini-familj och sverrirs lite större. det är äckligt med fulla föräldrar, i know, men en av kvällarna ska jag bli full som ett as och låtsas att jag är sjutton år igen. förslagsvis den kväll som korn spelar. det ska bli kul.

på bilden ses två av mina bästa människor, hultsfred 2005.

7 kommentarer:

Carolyna sa...

vi har blöjsamplers här till dig. och hanna. "blöja med bling" är slogan. du hör ju själv. kom och hämta.

popmorsa. sa...

haha lätt som en plätt. i miss you dessutom. fast på måndag får det bli. vi kan ju ses innan iofs. jag har rensat ut min garderob, måste till myrorna med skiten. den som har tur kan hitta lite avdankade fynd på myrorna/hornsgatan i eftermiddag.

Carolyna sa...

nej. what happened to låta mig gå igenom allt först?

popmorsa. sa...

ah. det hade ju varit en idé. men jag PALLAR inte klättra över stuffet en sekund till. så nu blir det myrorna. eller frälsis. det mittemot judits.

Carolina sa...

mm kul. jag går dit och handlar dem.

Stella sa...

"mitt barn kommer få hänga med mej och min kille på våra aktiviteter i största möjliga mån."
Ja för sen börjar hon krypa, sen börjar hon gå och då är det inte alltid så enkelt att ha med sitt barn. Sen måste hon i säng vid en viss tid osv. Det är nog enklast när hon är bebis. Sen är ju vissa barn enklare än andra pga att de är olika "igång". Endel barn är ju "grönsaker" till de är 1 ½, medan andra är igång mycket tidigare. Håller tummarna för att det funkar för er. FÖr oss gjorde det inte det.

Alexandra sa...

Alla barn är olika of course Stella. å andra sidan har jag alltid haft med mig sonen på höften och likaså för min fästman. Det har aldrig varit några problem och då har vår son varit "igång" sen han var fem månader. Det där handlar väl snarare om föräldrarnas inställning! Vill man göra något och har barn tja då har man två alternativ 1 stanna hemma 2 gå bort. Jag menar, svårare än så är det inte och jag blir så sorgsen när jag hör andra föräldrar smitta ner med tråkigheter. Allt blir ju till vad man gör det för gudarnas skull.