fredag 19 februari 2010

Oh the weather outside is frightful


SMHI VARNAR: GÅ INTE UT. No shit? Den vanligtvis fem minuter långa promenaden till dagis tog cirka femton miljoner år, snömoddshora upp till vaden, vagnjävelns hjul igenkorkade, hanna gråter för hon får stick i ögonen av snön och jag var så förbannat arg att jag fick bita mej själv i kinderna för att inte trumpeta FITTBÖGSHORAJÄVEL över hela Skanstull. Och så stannade så klart tunnelbanevagnen mitt på SKanstullsbron där jag ändå i vanliga fall har dödsångest och nu ba PAUS. Ville dö men ändå inte, om ni förstår vad jag menar. EMELIE VARNAR: GÅ INTE UT.

8 kommentarer:

Fredrik Granberg sa...

hahaha!

Natasha sa...

Vilken tur att man inte bor i Sverige längre.

Ausa sa...

Fantastiska Emelie Thorén!

Ausa sa...

Fantastiska Emelie Thorén!

yxa sa...

tellmeaboutit! idag var jag så förbannad på snöhelvetet att jag dagdrömde om en egen eldkastare som kan smälta och bränna ner allt i min väg!

Anonym sa...

Vissa andra (oss förortsbor) kan inte ens ta sig in till stan pga "tekniska fel" i SL-trafiken. Imagine that.

popmorsa. sa...

i hear you. du har alla mina sympatier. åkte ner till gamla stan i dag med hanna, bara för att köpa en bok. det tog en och en halv timma. var tredje buss kom ungefär, tunnelbanan stannade inte i gamla stan pga nåt jävla fel så man fick liksom åka till t-centralen och gå tillbaka. vi är ett hjälplöst folk.

Suzan sa...

Det är helt sjukt hur civilisationen bara tvärdör så fort det kommer rejält med snö. Tur som haver slapp jag en del av det då jag inte måste åka kollektivt för att jobba. Men likväl, det var fan itne roligt att vara ute i vilket fall. Och stackars barn...