tisdag 26 december 2006

kiss me kiss me kiss me

apropå ingenting, jag har ju sällan blivit så glad som när jag entrar mitt kök sent igår kväll när jag kom hem och ser att jag har två mysdjur i form av en kiss och en bajs på kökshyllan. det är liksom två leksaksgubbar, varav den ena är gul och heter kiss och den andra, ja ni fattar. andra kanske hade rynkat på näsan, men jag, jag dog av lycka. fekaliehumorn är svårslagen i min värld asså.

7 kommentarer:

Carolina sa...

älskar fekaliehumor. vet du förresten att guse, du vet angelicas första kille, hans föräldrar är ju typ överåklagare och språklärare, och har nog ett ganska bra ordförråd, i alla fall, DOM, lärde guse och hans brorsa att det hette fekalier, och inte kiss och bajs liksom, så när guse och hans brorsa var ute och cyklade på gatan och ville vara lite råa i käften så skrek dom FEKALIER, FEKALIER! haha.

och ang det andra. du är min skit darling, du är alltid the shit. puss.

Carolyna sa...

gg

Carolyna sa...

ang ovan inlägg: ba testa. fattar inte vem fan carolina är.

Malin sa...

Hahaha - jag fick reda på dessa tvivelaktiga gosedjurs existens för första gången igår i ett skyltfönster och har inte kunnat sluta fnissa sedan dess!

Garmonbozia sa...

Åh, de där har jag velat ha hur länge som helst. De finns till och med som nyckelringar och tryck på hipsters.

saom sa...

Oh my god! Vilka underbara! Vill ha vill ha vill ha! Var hittar man dom?

popmorsa. sa...

lite överallt, tror jag. jag fick dem i present av lovisa (tack fluffy!) och jag tror hon köpt just mina kiss&bajs på designtorget.