söndag 3 december 2006

my so-called life.

den här serien laddar jag hem nu, jag blev peppad när johanna sa att hon fått hem den, jag hade glömt dess existens. angela chase, som jag kände igen mej i dej och gud vad jag tyckte jared leto var snygg. tror det här var första serien som gick på svt som man faktiskt kunde relatera till, "party of five" var alltid lite för gulligt. för vad fanns mer? hade "spung" börjat? tror inte det. i love "spung". jag har fortfarande nån form av crush på claire danes, även fast jag tycker synd om billy crudups ex-tjej, som blev magplaskdumpad mitt i graviditet när billy träffade claire på en filminspelning. vid närmare eftertanke gillar jag billys ex fan så mycket mer än claire, för hon är så himla himla bra i "west wing". jag talar alltså om mary-louise parker. rapp i käften och svinsnygg och smart. allt man vill vara ju. ja, det plus hälsan i behåll. hälsan är viktig.

5 kommentarer:

Lovisa K sa...

Emelie. Det är typ ett decennium mellan My so called life och Spung. My so called life ligger närmare i tid med Nudlar och nollåttor eller Storstad (coma!). halå.

popmorsa. sa...

jag kollade upp det nu. det är faktiskt helt sjukt att spung 1.0 gick 2002. det är ju bara fyra år sen. herregud.

Carolyna sa...

glappet, goddamnit.

popmorsa. sa...

inte sett glappet. ska. det har varit en plan länge. du och jag kanske?

Carolyna sa...

ja men varför inte. nu när det lesbiska är över vet jag liksom inte vad jag ska ha dig till. glappet kunde vara det perfekta limmet. eh.