lördag 30 december 2006

(a long time ago) we used to be friends

en grej jag kom på. fram tills rätt nyss hade jag fler killkompisar än tjejkompisar. vet inte varför, men nu har jag typ ingen killkompis alls. bara babes. konstigt. ville jag egentligen ligga med mina killkompisar och tappade intresset när jag skaffade kille? ville KILLARNA egentligen ligga med mej och dumpade mej när jag blev med kille? är det bara en fas? ja jag vet inte.

3 kommentarer:

cherry sa...

ah jag vet, det är ett riktigt mysterium. min teori är att killarna ville ligga (för jag ville inte) men sedan skaffade de tjejer och då var det tack och hej.

popmorsa. sa...

mmm. fast mest troligt i just mitt fall är nog att jag var ett cepe som övergav många vänner, kille som tjej, när jag blev kär. det är en mycket dålig egenskap jag besitter.

Carolyna sa...

jag tror det är oundvikligt. är man hetero och lär känna en ny nära vän av det andra könet går man igenom en fas när man (jag) överväger om man vill hångla. kanske gör man det, kanske inte. tar man sig väl igenom den där fasen blir man helt avsexualiserad inför varandra och sen är man vänner as in true friends och not wanting to hångel innerst inne friends. jag har nog i ärlighetens namn övervägt att hångla med de flesta av mina manliga vänner i ett tidigt skede, ibland bara på ett abstrakt tankeplan, ibland verkligen varit sugen, oftast bara som tanke "vi skulle kunna men vi ska inte". det är störande och helt emot hur jag vill att det ska vara. jag vill inte att det ska göra någon som helst skillnad.

hur som helst. fattar vad du menar. jag har alltid haft fler killkompisar än tjejer och jag undrar varför. får jag känna mig som the special one när jag är i en grupp av killar? kan det vara så fånigt? en egogrej?