tisdag 26 december 2006

times they are a-changing

för exakt två år sen kom jag hem från sala till min tomma lägenhet i horan. på den tiden fanns här bara askfat, vogue och en madrass som jag kallade soffa. jag hade köpt ett nytt rött linne som visade massa tuttar och jag, aaron och freja satt på mitt golv och blev fulla till nån gammal indiedänga, i suppose. det var julen jag lärde känna fredrik och han sände blombud från amerika hem till morsan, en julstjärna med ett kort där det stod "god jul från en känd beundrare". det är sånt som gör jag älskar fredrik. ja, sen gick vi väl till babas julfest, jag tror till och med att jag kanske spelade lite skivor, minns ej. förmodligen blev jag superfull, rökte INOMHUS och trallade med i indiehitsen. förmodligen spelade pappan till mitt kommande barn på nåt av golven. förmodligen drack jag billigt och superäckligt vitt vin, det är alltid kasst vin på indieklubbar, och försvann i en taxi till riche och den välbekanta airen där. slängde mej om halsen på jesus och calle. log stort och älskvärt med fyllemålad mun. fann mitt ex av en slump (fast ärligt talat, jag letade under stock och sten fem dagar i veckan för att "slumpartat" ränna in i han i tre års tid), tog taxi till vasastan och drack öl, lyssnade på sån där mark seven-disco som han älskade och låg på rygg på hans vita pälsmatta och rökte. två år sen. jeeeez.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ang första hälften: visst var det väl rätt fina tider ändå... vintern för två år sedan var VÅR! (inte årstiden utan "våran")

men det är bra med nya tider också. måste även ha sånt.

/Freja

popmorsa. sa...

ja jag saknar rubbet. inte vill ha tillbaka-saknar, men definitivt saknar. ååh frejson, vad kul vi hade på de där ölkleggiga golven. men det är med rak ryggrad jag säger att jag inte grät på mettans hej då-fest. däremot på "party of five" tidigare i dag.

Carolina sa...

... och jag när jag kollade gamla fotoalbum inatt. times they ARE changing!