tisdag 12 december 2006

stjärnor vi inte längre minns.

minns ni pamela sue martin? jag tycker vi tar oss en minut och tänker på hennes karaktär i "dynastin", den bortskämda fallon carrington och hennes stackars man jeff colby. fallon var dotter till blake och alexis, ständigt runtknullande, en riktigt härlig åttiotalsslampa var hon. och skitsnygg, alltid med fluffigt nyfönat hår. efter fyra år nånting byttes pamela sue ut mot aptrista emma samms, hela charmen med fallon försvann då. idag är det ingen som minns vare sej pamela sue martin eller fallon carrington. det tycker jag är synd.

4 kommentarer:

Mats Strandberg sa...

Hur kan man inte minnas henne? Ah, ett sånt porrigt lantlollenamn, och en så härlig skådespelerska. Minns även den maffiga lilla miniserien Stark Medicin som hon spelade i.

Mats Strandberg sa...

Förresten, tyckte Dynasty-Jeff var en sån hunk. Och Blake. Faktiskt.

popmorsa. sa...

jag gillar, så här i efterhand, att krystle och blake har exakt samma hårfärg. åh jeff. han var alltid så bekymrad. åh mats, imorgon ses vi! det ska bli kul.

Bimbo Boy sa...

Åh ja! :)
Jag köpte första säsongen av Dynasty nyligen. Vilken underbar serie! Håller på med en sida om serien också: http://dynasty.studio.nu :)