tisdag 13 mars 2007
ahmenååååh
jag köpte lax, spenat och nån ny creme fraiche med lattjo smak. jag följde ett recept ur den nya arla-broschyren. jag till och med rostade jävla mandelflarn. och så smakade det vägkrog. det var fan sista gången jag gör mej till.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Men klart det smakar vägkrog med Arla-recept på Arla-halvfabrikat. Var det tillochmed värre än ugns-pommes och korv?
här är ett ljuvligt recept som ingen misslyckas med:
400 g sej/annan vit fisk (lämpligtvis i fyra filéer)
1 kruka koriander
1 kruka persilja
färsk ingefära
vitlök, typ 2 klyftor
spiskummin, 2 krm kanske?
salt
flytande margarin
hacka färska kryddorna och ingefäran, blanda med vitlöken, kummin och salt, rör ned i tillräckligt med smör för att täcka alla filéer. lägg filéerna på aluminiumfolie och stek i ugn på 200-225 grader, typ 20 minuter (om fisken är färsk).
servera med råris blandat med russin och hackade hasselnötter.
jag brukar inte sitta som en annan martha stewart och lämna recept i folks bloggar, men jag lovar, det här är så sjuuuukt gott att jag bara måste dela med mig! det smakar indira!
Vilken smak ska man undvika alltså?
/jonas
Skicka en kommentar