torsdag 12 juli 2007

thirty something

såg "last kiss" med zach braff och rachel bilson, två jag verkligen gillar och hade peppat lite i några dagar på att se den. den var icke sevärd. tunn som is. den skulle vara så där cute och trettioårskrisig men den fastnade aldrig, och då är jag ändå en sucker för trettioårskriser. då rekommenderar jag hellre "bröderna mcmullen" av och med edward burns. och rachel bilson hade fula kläder. det gjorde mej upprörd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh jag hatade den, såg den till och med på bio! kände mig väldigt lurad. alla var så osympatiska och vaga och hade 'issues' och zach braff i fosterställning på verandan där, nej fy faeeeen. liksom bara ångest men ingen riktig handling. jag fick någon slags konstig dov ångest av den. och rachels stil, ja herregud! 'crazy' cowboybooys och såna där skitfula kjolar som är lite saloon-aktiga typ. jag dog. hade förväntat mig något som var mindre sommaren 2004 tror jag.

Anonym sa...

Förstod du VARFÖr Rachel gillade Zach så otroligt mycket. De träffades där på bröllopet, satt i en koja och poff, så var hon helt besatt. Gömde bilnycklar och ringde och grinade. Mycket, mycket underligt

Emma sa...

Åh jag som tyckte att den var så bra just för att folk betedde sig som folk gör i verkligheten. Dvs som kompletta idioter som man HATAR!

För mer 30-årskris, se Ed Burns Groomsmen - som på svenska har fått heta förhatliga Pojkar vill... Pojkar kan!

Anonym sa...

Fick stänga av efter koj-scenen. Gick bara inte att se mer. Å så skulle Rachel va sådär flickig å charmig å lite småcrazy men det funkade bara inte. Blä. En stor missräkning. Fast jag fixade iof inte ens Garden State.