måndag 30 juli 2007

whos got the crack?

den här nackspärren från helvetet blir bara värre och värre. jag kan fan i mej knappt sitta upprätt dagtid, och på nätterna har jag stålspett från nacken och ner mellan skulderbladen. nu har det gått så långt att MIN ARM blivit helt svag, så om jag ligger ned kan jag inte lyfta ett glas vatten. va fan! det kanske är åldern. jag har hela mitt liv varit bortskämd med en oerhört snäll kropp, jag brukar tänka att det är pga att jag var hästtjej och att skitskyfflandet gav mej en god grundfysik. sen så var jag ju faktiskt aerobicsbabe ett tag också och det lär väl ha bidragit en del. säkert klubbandet också, även om ölandet förmodligen slog ut det hela till ett plus minus noll. men nu är det alltå slut på det roliga. kul. jag som alltid tänkt att man tränar för att bli snygg och fit, nu är det alltså dags för mej att bege mej till gymmet av den enkla anledningen att jag vill kunna stå upprätt framåt hösten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hjälp! ALS-varning!

Jag är livrädd för ALS.

//Hypo-K

Alexandra Malmqvist-Olsson sa...

Mitt bästa husmorstips: Jag vill så väldigt gärna tipsa om värmeplåster, som luktar jenka, men jag kan inte komma på vad de heter. De går att köpa på vissa naturapotek och fungerar utmärkt mot smärta och värmer upp muskel och leder. Så någon i din närhet kanske kan höra sig för på naturapoteken om de har dessa plåster och så har du på typ tre stycken kring området där du har ont.

lina sa...

emelie, lyssna inte på den där som säger ALS.
Köp en tempurkudde istället. dom jag känner som harn, förutom kanske carro, älskarn.

sara sa...

Tänk på hur du kånkar din unge, och hur du kör barnvagnen. Jag fick nack- och axelvärk från helvetet när andra ungen kom och förstod inte ett skvatt tills jag insåg att jag ofta gick runt på stan med en unge på höften och en i vagnen, som jag körde med högerhanden och eftersom den hade fyra hjul var jag tvungen att trycka till varje gång jag ville svänga, ajajajaj gör ont när jag tänker på det. Lösning: Inte bära stora ungen lika ofta och framför allt inte på samma sida hela tiden, och byta vagn till en som hade tre hjul och gick att svänga lite lättare. Sen blev kroppen lite rakare igen.

Marie sa...

Musarm?

sanna sa...

Har haft samma grej nästan hela sommaren. Det finns tre lösningar: treo comp eller annat starkt och smärtstillande, professionell massage, lyfta hantlar på gymmet. Liniment eller smärtstillande kräm kan också lindra men alkohol är det som hjälper bäst för stunden...