fredag 14 augusti 2009

Fuck(ed) forever

Fan. Jag har köpt en Hello Kitty-collegetröja till min unge. Nu är det kört, en spärr har släppt och snart står hon där helt klädd i rosa och Disney-tryck. Vad fan hände? Fast den var banne mej rätt snygg, en stor Kitty-fejja över precis hela framstycket och materialet var så där härligt urtvättat sweatshirt-tyg, ljust gråmelerat. Skulle nästan kunna ha den själv. Om jag var 23. Och jätteliten.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Haha, jag köpte en Hello Kitty-t-shirt till min son. Typisk dubbelmoral, jag tänker att han minsann inte ska bli plastig och kommersiell, men är det tillräckligt pop och retro så... Och så får jag ju queer-poäng av att köpa på tjejavdelningen. Skulle aldrig köpa t.ex. Spindelmannen. Gud vad det känns som att jag försöker undvika vissa klyschor och istället ramlar rätt in i andra (och i slutändan klär ungen som en mindre version av mig själv).

J sa...

Jag vet, toppen med pojke, man kan på samma gång som man frossar i sötaste rosa Kitty-strumporn få hur många genus-poäng som helst. och spindelmannen tycker jag inte är ett dugg kul. ser framemot att introducera två-åringen till Donna's shop.