torsdag 13 augusti 2009

"Hej bloggen, mmh-hihi-hmm"

Min tanke när jag ser detta: Om tretton år är Hanna också femton. Om tretton år är Hanna också femton. *stoppar in knuten näve i munnen*Och jag ska sluta posta klipp på småtjejer som ännu inte börjat utnyttja sin fulla hjärnkapacitet. Det kommer ju hända så småningom. Jag hade fan också Idomin på läpparna när jag var tonåring. *synd att det inte fanns bloggar/digitalkamera/fucking internet då, synd, verkligen JÄTTESYND*

17 kommentarer:

Rebecca sa...

hon låter som ett litet djur.

clara sa...

Men alltså VAR ÄR MÄNSKLIGHETEN PÅ VÄG! Jag blir också rädd när jag tänker på min egen dotter! Vad ska man göra, ska man uppmuntra typ Wow, cocacola och Sims, och sen släpper man ut dem utanför huset när de är 23?!

Anonym sa...

nej nej nej nej nej nej nej nej nej. mina ögon (och öron) blöder av overklighet. k a n i n t e v a r a p å r i k t i g t.
det där var värre än värsta skräckfilmen på länge.
kan inte titta på fler klick men kommer inte kunna hålla mig.

/F

Anonym sa...

klipp, såklart. overwhelmed.

Charlotte sa...

Vadå inte börjat utnyttja sin fulla hjärnkapacitet, hon har ju uppenbarligen ingen. Jag har ont i öronen av alla pip.

Popmorsan sa...

Försöker cut her some slack. *är storsint*

Sandra sa...

HAHAHAHAHAHAHA!

ak sa...

ÄR det på riktigt?

Oavsett riktigt eller ej så känner jag att det jävliga är att såna där brudiga brudar kommer pipfnittra åt min smarta coola unge om bara några år. Brejns och personlighet ligger sorgligt lågt i kurs i högstadiekorridorerna.

Anonym sa...

De där mmm-ljudgrejerna måste vara tics. Eller?

anna sa...

Ang. sista anonyms kommentar: så sa min mamma också - det måste vara tics! Även hennes sätt att fixa till håret ser "ticsigt" ut.

Anonym sa...

Heeeelt sjukt ju!!! Det är så sorgligt att man vill grina lite.

Anonym sa...

jag sitter mer och undrar, vilka hennes föräldrar är?? hur står de ut???!!!!!

Marie sa...

Alltså, det är väl ett skämt??? Ha ha ha.

annalin sa...

Alltså det där lilla "ljudet" hon gör mellan varje mening är direkt motbjudande. Hoppas för hennes skull att det är med vilje. Annars måste hon söka terapi av nåt slag (och då syftar jag ännu enbart på ljuden!) för det kommer aldrig att funka med nån som låter så på en arbetsplats osv.

Och varför kände hon att det var viktigt att publicera detta inlägget alls!? "Min syster ska till affären o handla kräftor...sen vet jag inte om det händer nåt mer idag". Helt oumbärlig information.

Emeli, har du sett klippet där hon HATAR BARNVAGNAR och alla mammor med sina feta arschlen, som tydligen tycker att hon ska flytta sig på trottoaren "hallå, vet ni vem jag är, liksom".

Vidrigt. Om drygt 12 år är MIN unge 15...

Sara sa...

JAG DÖR! Vad fantastiskt! Förutom mmmticsen, så säger hon också alla klischeér som finns i en 15 -årings vokabulär. typ " det går fett bort" och "stackars dom med finnar... NOT!"

Åh vad jag längtar tillbaka till högstadiet.

erik sa...

pipen hon gör är det bästa jag har hört.

Anonym sa...

Lyme disease is a condition that is created by a specific bacterium that is referred to as Borrelia Burgdorferi.
[url=http://www.what-is-lyme-disease.com/]lyme disease pictures[/url]