fredag 28 augusti 2009

Man måste älska

... en psykolog som har den här tidningen skräpandes i väntrummet.Angående morgonen. Bra känsla. Känner mej... sedd? Och har ont i stämbanden, prati prati prati. Hmm. Nu är inte tiden att dela med mej, känner jag. But I will. På ett eller annat sätt. Och hörrni, mer terapi åt folket!

Tack för all pepp också. Guld värt. Läser allt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt med Larson i väntrummet. men risken är att man känner sig så bra om man läst den innan mötet så man går därifrån!

Ponder sa...

Tryggt på något vis.

Har just hittat hit till din blogg och ville bara tala om att jag gillar den och från och med nu tänker hänga här. Basåattuvet.

Johanna sa...

Ba ett tips inför terapiiiin..Kan bli fel att dela med sig för mycket av sina tankar efter samtalen, jag har själv upplevt att det blir bäst om det får ligga kvar hos en själv och dra sig, det blir lite förstört om man ska dela det med andra eller, det värsta, om man ber om andras synpunkter på det man talat om med terapeuten..Inge bra bara, men detta kanske är självklart för alla andra, dock är man ju så uppfylld ibland att man vill snacka om ett, var dock ståndaktig! Jag tänker här på dina nära och kära främst, fattar ju givetvis att du inte tänkt lägga ut en ljudinspelning på bloggen typ..