onsdag 12 augusti 2009

Pour myself a cup of ambition, yawning, stretching, tryin' to come to life

Det händer grejer. Detta jävla stiltje, som ändå är rätt behagligt är så himla bedrägligt, det ligger alltid nåt och lurar i vassen. I dag detta: kollade ny lägenhet OCH fick samtal om ett jobb! På samma dag! Fick huvudvärk på stört, sen fnissade jag i en halvtimma. För det är ju KUL, men jag blev så omtumlad av allt.

Läggan: nedre botten, Björngårdsgatan vid Mariatorget. Vitt och fint, egentligen en 2% men det var fiffigt byggt med egentligen två extra rum. Åttio kvadrat. Egen dörr mot innergård som är en lekplats. Plats för tvättmaskin, diskmaskin. Stort kök. Ingen balle dock. Men ändå, öppna dörren så är man på gården. Måste fundera. Plus vänta in en tredje part, och som vi alla vet, det är där det alltid spricker.

Nedre botten alltså, dock enbart fönster mot innergården och rejäl jävla gallergrind in till den. Synpunkter på det? Mariatorget i övrigt? Lovisa var med och kollade, hon var av åsikten "GÖRT".

Jobbet: återkommer om det på fredag! Då ska vi ses och ta på varann klockan tolv. Men det är ett riktigt jobb, 9 to 5. *herregud*

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nedre botten är faktiskt riktigt skönt om det inte är insyn från gatan. Och det där med direktutgång till innergård låter perf. Jag skulle nog trycka på gilla.

Anastelle sa...

Jag bor på NB. Innan - jag var skeptisk och trodde det skulle knacka konstant och va obehagligt. Men noll sånt, bara positivt. Det bästa: uteplats/gård och enorm lättnad vid inflytt. Och så granne med mig!!

j sa...

det enda jag tycker verkar jobbigt med nb är att man inte kan sova med öppet fönster, vilket för mig är ett måste, utan att va rädd för mördare...

Anonym sa...

Området vid Mariatorget har blivit ganska stökigt sen - http://www.dn.se/sthlm/mariatorget-knutpunkt-for-hemlosa-1.564764 Kan vara jobbigt om man har småbarn kan jag tänka mig.

Anna sa...

Hahaha, Anonym...Mariatorget är Stockholms red light district enligt tidningarna men det farligaste där är faktiskt barnfamiljer eller folk som spelar boule.

Anna sa...

Hahaha, Anonym...Mariatorget är Stockholms red light district enligt tidningarna men det farligaste där är faktiskt barnfamiljer eller folk som spelar boule.

Johanna Lu sa...

Åh tänk vad skönt det blir när ni ska flytta in! Inte en enda trappa att kånka grejerna uppför.

s. sa...

Mariatorget är, trots visa övre medelklassghettotendenser, Sthlms finaste hood. Och nedre botten är skitbra, då kan man spela tokhög techno utan att grannarna under klagar!