måndag 24 augusti 2009

I vabb, therefore I am.

Hälften mysigt, hälften dödtrist. Det är väl nu jag ska ringa den där psykologen. Dum-di-dum. *sorterar mp3:or i stället*

2 kommentarer:

Matsy sa...

Eller så ringer du hit istället:
http://www.youtube.com/watch?v=85M1I48Cuag

Anonym sa...

Emelie, jag tror inte att individualterapi är det du behöver mest. Jag tror att det är par-terapi ni ska gå i, du och din kille. Problemet handlar väl väldigt mkt om er relation, hur du känner dig och beter dig i den (och lika mkt hur han beter sig)? Hur han får dig att känna dig. Skulle du gå själv i terapin, skulle ni sitta där och försöka förändra grejer som inte funkar så bra i relationen, utan honom. Inte lika effektivt. Det är väl inget "fel" på dig, för att du blir sårad av saker han säger. Vet inte om DU behöver jobba på din självkänsla, för att klara av att hantera taskiga kommentarer eller konflikter om städning. Bättre då med parterapi. Jag vet ju inte så noga hur ni har det, men jag fick den känslan av ditt inlägg.

Om du fått tips om någon bra KBT-psykolog, ring och fråga henne/honom om den kan parterapi. Om inte, be den om tips på någon som kan det. Om terapeuten inte håller på med KBT är det större risk att det blir lite mumbo jumbo. (Hittar du nån som håller på med IBCT, integrated behavioral couple therapy, så är det asbra. Men det är ont om såna terapeuter.)Hoppas du hittar en guldterapeut!