torsdag 17 juni 2010

Du plus en

hej kompisar, jag spelar ju på trädgården imorgon och om nån vill gå dit och liksom vill ha lista så tänkte jag att, hey!, det kan ju faktiskt jag fixa. så säg till om du är pepp. jag har bara varit på trägården två gånger i år och ena gången var det knökat och andra superglest, så jag vet inte riktigt hur det blir imorgon. men SMHI säger: stark sol, fjorton grader, 20.00. och det är ju... okej alla fall. kallt men sol. lite som att vara i fjällen. mmmmm... myzigt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ok, vi är inte kompisar, eller inte ömsesidigt i alla fall. Jag läser din blogg, och känner som att jag känner dig lite. Räcker det för att hamna på din lista? (nu känns det lite needy-pinigt)
Annakarin Johansson +1?

Popmorsan sa...

men lätt som en plätt. skriver upp!

R sa...

Mycket vänligt av dig, popmorsan! Hoppas på Total Eclipse-allsång på slutet.

Rebecka Stålnacke +1

Lady Di sa...

Åh, men jag har ju faktiskt planerat att gå dit imorn! Det vore hemskt snällt av dig om du skrev upp en bloggläsare tillika främling som mig på listan. (Känner mig också needy, men det kan jag leva med.)

Diana Rastegar + 1.

Anna sa...

Trevligt!

Anna Strand +1, tack!

Popmorsan sa...

Härligt! Kan skriva upp tio, så en till får om nån vill.

Ella sa...

Hej, jag är också en bloggläsare, men om platsen fortfarande är ledig så vill jag jättegärna bli uppskriven, hade tänkt mig att bege mig dit i vilket fall. Pepp!

Ella Thiblin + 1.

Popmorsan sa...

GUD VAD DET REGNAR HÖRRNI! men smhi lovar sol efter sju. skriver upp, det här blir bra.