tisdag 22 juni 2010

Gråtdansa

Ibland när jag känner mej nere så pallar jag inte riktigt ledsen musik. Ni vet, "all by myself", "Against all odds" osv, det blir liksom för mycket. Och det går inte med glada tongångar heller, de känns bara som hån. Det är då jag faller in i den fåra musik som jag tror, på riktigt, är den typen av musik jag gillar allra mest, den typen av musik där ljudbilden är dov, kanske lite nedstämd, men ofta med ett lite snabbare tempo, gärna åttiotalsinfluerat, lite synthigt till och med. Som kanske Joy Division, som "Goodbye horses", svenska Gentle touch, Nine inch nails, Cocteau twins "Lorelai", Washed outs "New theory", "Dream baby dream" med Suicide, Yvonne, M83. Sånt. Ni vet, när man dansar med tårar i ögonen. Som den här. Jag går sönder när han sjunger "you're stuck in my mind ALL THE TIME". Vibratot. Blir tokig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte du göra en spellista på såna här låtar? Min favvo-genre också liksom, och jag behöver mer tips. Tack!

/Anonymt fan

Max Leander sa...

Hej Popmorsan,

Jag har läst en del på din blogg och jag måste säga att jag är imponerad. Gillar ditt sätt att skriva.

Själv jobbar jag som publicistkontakt åt bloggare och har en fråga.

Skulle du vilja kunna erbjuda din läsare olika produkter och erbjudanden som du själv väljer ut och få betalt för det?

Det är möjligt med Omnisale, en helt ny tjänst för bloggare, som jag skulle vilja ge dig chansen att prova på.

Till skillnad från de annonseringstjänster som bloggare ofta använder idag så väljer du helt själv vilka produkter du vill erbjuda och hur de ska presenteras på bloggen. Vårt sortiment täcker idag in böcker, film, TV-serier och tidskrifter inom ett antal olika områden.

Givetvis får du bra betalt för varje köp som genomförs på din blogg.

Gå gärna in och kolla på www.omnisale.se och kontakta sedan mig direkt på 046 - 270 10 03 eller max.leander@omnisale.se

Omnisale är för din del helt kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till något, det är enkelt och kräver inget extra arbete.

Mård sa...

Jaaaa, min bästa sorts musik också!! Snälla gör en låtlista for the people. Jag har en egen sådan men skulle aldrig VÅGA outa den för typ dig, men vill gärna bygga ut den med dina värdaste låtar.

Popmorsan sa...

hej! alltså, jag har bara typ tio låtar som jag kör om och om igen. det är JAG som behöver förnyelse, så langa hit era länkar! hit me.