torsdag 17 juni 2010

This gun's for hire

Apatin. Aaaa-paaa-tiiiii-iiin jag känner nu. Jag visste ju att chansen att få fortsätta jobba på Aftonbladet var en på... femtio säger vi. Mmm, och nu får jag inte fortsätta efter 31 augusti. Haft samtal. Visst, det finns en chans, men den är så försvinnande liten att det är skitsamma just nu. Och sen detta: jag vill ju inte vara kvar på Aftonbladet, jag vill ju vara på Klick ju. Eller, visst, Aftonbladet med, men jag vill ju vara med mina KOMPISAR som är så himla härliga och roliga. Min reddi, där hjärtat bor. Nu ba: inget alls. Gud, apatin just nu. Äter upp mej.

2 kommentarer:

annalin sa...

Men kan du inte skriva en bok nu då?

Jag vet att du skrev att du helst ville redigera istället för att skriva, men annars borde ju vilken tidning som helst vilja ha dig som skribent. Du har ju många magasin på cv:t och en stor skara trogna läsare! (Så sista utvägen får bli att du säljer abonnemang till denna bloggen. vi klarar oss ju ändå itne utan den dagliga dosen popmorsetext.)

hanna sa...

Fan vad pissigt. Jag hoppas ju på samma sak - att de ska välkomna mig tillbaka med världens härligaste tjänst när jag ringer efter sommaren. Kanske ska tänka om. Hoppas det fixar sig för dig!