fredag 11 juni 2010

Från och med då, från och med du

Okej. Jag har haft såna problem med min nya hårfärg. Jag tycker jag ser så HIMLA GAMMAL UT! På ricko. Fårig, grå och tänderna ba yellow as fuck. De ska jag iofs bleka om två veckor men ändå, jag tycker jag ser äldre ut än innan. Så jag kollar bilder på Facebook från förr och ba dör av kärlek till det röda, men det är ju som med allt annat i mitt lib förmodligen, ett förhärligande av det som en gång var. Så hörrni, ni som brukar vara så outspoken. VAR DET BÄTTRE FÖRR?Och jag är full på det här kortet. Jag brukar inte se så där inställsam ut. Tror jag.

16 kommentarer:

Jennie sa...

Jag har inte sett så mycket blondinbilder på dig men jag älskar redheads. det är så snyggt. mmm.

Popmorsan sa...

MEN JAG VEEEEEET. fan.

Anonym sa...

Jag har för mig att du är lite naturligt röd. Blondröd liksom. Men det kanske beror på att jag inte har någon koll på vad du har gjort med ditt hår. Men blont är också fint. Du är fin.

Jag tror också att det hade funkat för dig att göra den där frisyren som du inte vågade. Men det är ju inte försent än. Eller hur?

Linnea sa...

Lite smörigt men det fina med dig sitter liksom inte i håret! Fin är du oavsett!

Maija sa...

Jag har tänkt säga det här i något sammanhang i flera veckor, men inte kommit mig för. Så nu gör jag det på beställning: du är ju skitsnygg som blondin!

Anonym sa...

Älskar det röda! Bort med det blekt och mer rött på dig!

Anonym sa...

Men det superblekta är ju så otroligt mycket coolare! Ta inte bort det nu när det äntligen blivit rätt igen. Go BLONDIE go! Det är fint på dig. Tillsammans med det där boben som jag tror du har nu? (Har knappt sett några bilder på nya frillan.)

Anonym sa...

Blir du nå klokare Emelie?

Swooey sa...

Svårt att säga. Har heller inte sett så många blonda bilder. Rött är himla snyggt. Jag tycker dock att det är läckert med blondrosa. Men det är kanske för mycket men det kan vara jävligt snyggt. Jag funderar på att också bleka tänderna. Vart ska du fixa dina?

Popmorsan sa...

haha gud vad jag inte blir klokare, men tack ändå så klart! jag ska bleka hos min vanliga tandis bara, inget specce specce.

Swooey sa...

Aha jag förstår. Frågade för att det verkar som att det kan variera så i pris. Har hört att det kan skilja en 1000-lapp. Vet inte om jag vågar testa City Dental el vad de nu heter.

emma sa...

jag gillar det röda! okej, det blonda med, men mest det röda tror jag!

M sa...

det röda är skitsnyggt.

che-che sa...

oooh, det vitblonda är ju så snyggt. classy liksom. och lite argare fast tjejigare. på ett bra sätt.

Anaïs sa...

Rött!

Anonym sa...

Blond!