tisdag 15 juni 2010

Jag: ett språkligt geni

Ibland önskar jag lite att det fanns en chattfunktion här. Så man fick snicksnacka lite. Vad gör du, vad har du på dej osv. Allt är så himla tråkigt exakt just nu. Tv-spelen, tv-serierna, böckerna, väggen jag stirrar i. Osv. Unt so weiter. Jag har läst fem år tyska, det där är allt jag har to show for it. Jag; ett språkligt geni.

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Jag gillar det mesta av det du tipsar om, så jag chansar på att du kommer att gilla mitt "när-man-vill-pigga-upp-en-tråkig-tisdag-tips". Glo på Bachelorette! Det sänds på måndagar i USA så på tisdagar kan man hämta hem det. Det är en fantastisk säsong, lovar.

Popmorsan sa...

jag ska ge det ett försök, lovar! men först MÅSTE jag ta tag i the city, mats har tjatat om det like forever.

annalin sa...

jag önskar också att du hade en chattfunktion.
men det kan ju bli en slags chatt i kommentarsrutan, om än något fördröjd.
tror det var typ Martina Haag som en gång skrev i sin blogg "ska vi ta en kopp kaffe kl tre". Och så klockan 15 så var det en massa trevliga små snicksnack i kommentarerna, hon svarade på lite frågor och "jaha vad kul osv" men bara en stund, sen helt plötsligt gick alla tillbaka till jobbet.
jag läste det inte i realtid men lite senare. verkade socialt.

Själv står jag och steker pannkakor på mellanbregott (tvivelaktigt men funkar) eftersom min 3åring ska till Skansen imorgon med dagis. fast jag vill se på nya True Blood. Men alla fotbollsmatcher tycks vara viktigare enligt min sambo.

Enough chitchatting.

(Men ja, jag tror du ÄR ett musikaliskt geni!)

Popmorsan sa...

haha ja jag tycker ju själv att jag har så himla ypperlig musiksmak, fint med lite medhåll. min unge har också utflykt imorgon och vi gjorde faktiskt pastasallad hemma i dag, alltså vi tillsammans. alla andra utflykter har hon fått ha med sej köpt kall pastasallad från ica. *är en urban icke-surdegsmänniska* gud vad paffa de kommer bli imorgon.

Anna sa...

Vill också chatta. Insåg nu när de svinsura kidsen äntligen somnat och killen inte är hemma att jag saknar att prata i telefon. Jag vet inte när det hände men alla kompisar har lagt av med att bara telefonbabbla. Man bara hörs av för att boka grejer. Nu skulle det kännas jäkligt krystat att ringa någon utan ett ärende.

Skittrist när man sitter såhär i småbarnsexil. Haha, bitterfitta jajjemen.

E sa...

De allra första avsnitten av Glamour a.k.a. The Bold and The Beautiful, kommer att visas under hela sommaren med start i måndags. Yei! Sommaren är räddad ju! Nu finns det ingen anledning att deppa!

Så tittat på Glamour är vad jag har gjort idag, bland annat. Jag har haft på mig leggings, bland annat.