tisdag 26 maj 2009

Alltså...

... sista avsnittet av Greys Anatomy, jag vet inte riktigt hur jag ska tänka där. Vill inte spoila, men alltså... VEM FÖRSVINNER? Jag hoppas på... *vill inte spoila* hmmm... den med lite kortare hår. Är den jag hoppas på. Alla fall.

Och BTW. Double-O 7?! Vad är det för jävla kod? Fattade inte alls.

Kvinnan på bilden har nödvändigtvis inget med sammanhanget att göra.

25 kommentarer:

Schmarro sa...

men emelie det där är så TASKIGT mot alla som inte sett. och 007 är alltså det som george kallades i första säsongen när en av hans råkade dö, alltså license to kill om du fattar. ett läkarskämt. som inte var så roligt för george då.

jag hoppas på att den med längre hår försvinner. den med kort hår ska bli ihop med den som höll den med kort hårs hand.

Schmarro sa...

och ÄNTLIGEN få lite true LÖV nån enda himla gång.

Schmarro sa...

och vi tar en av världens bästa låtar på det, i två versioner:

Tina:

http://open.spotify.com/track/2qF8cLzNvsOkayHqwPaJcV

Malou:

http://www.youtube.com/watch?v=M5k3vfOKiK0

Popmorsan sa...

jag tycker på riktigt inte att jag spoilar med det där inlägget? det är väl fan alltid nån som hotas dö som cliffhanger i varenda jävla serie man ser. jag säger inga namn alls, inte vad koden är till för, inget om kön på inblandade eller nåt sånt. så det så.

Sanna sa...

men schmarro den med längre hår är väl numera den med kort(ast) hår?

Elca sa...

Tror ni inte båda försvinner då? Det vore allra hårdast.

Popmorsan sa...

hmm. just ja! då menar jag att den med längst hår ska försvinna! men det känns ej troligt. för mycket påbyggt med den där som räddades vid busstjofräset.

Schmarro sa...

jag vill att den med längst hår just nu ska STANNA. Älskarn.

den med kortast hår just nu kan dra, den personens "bihang" är too much alltså.

frida. sa...

fast samtidigt kan jag tycka att den med kortast hårs äkta hälft också förtjänar lycka. då h*n varit med om så jäkla mycket i sitt liv och nu bara är lycklig. fast röstar ändå på den med lite längre hår som survivor.

och schmarro vill du alltså att den med längre hår ska bli ihop med den som är ihop med den med tjockast hår?

heja håromskrivningarna förresten.

Josefine sa...

Lett George. Izzie blir kvar.

Ivana sa...

Jag kommer sörja om hon är den som försvinner, tom min kära make fällde en tår sista avsnittet. Nä, jag kommer bojkotta serien om hon är den som försvinner, det går inte helt enkelt.

annalin sa...

Fast Kanal5 ligger inte långt efter nu, det hade varit värre att spoila ett halvår fram. Att iz riskerar att dö är ju inte direkt ngn hemlis.

Då tycker jag det är värre med de små nöjesnotiserna på höger sida om man går in på aftonbladet.se. Där är jämt bilder och så står det "X slutar i Desperate Housewives/säger upp sig från Greys" osv. Det är svårt att inte ha det i bakhuvudet när man kollar...

Tycker hissen är lite roligt metaforisk. Trodde Iz skulle åka upp till Denny för att "följa med honom". Btw - var inte 007 cuter than ever i uniform?

Och Schmarro, är det alltså Personen-som-heter-som ett-vapen-med-tex-siffran-4-efter som du vill straffa med att dess stora kärlek ska dö..?

eff sa...

Borde inte Meredith dö? Typ nån som hör henne gnälla som en gisten ladugårdsdörr för tolvtusende gången och puttar in henne i närmaste hisschakt.

Schmarro sa...

"och schmarro vill du alltså att den med längre hår ska bli ihop med den som är ihop med den med tjockast hår?" - det där fattar jag inte alls. Jag vill att den som NU har längre hår än den som inte alls har hår ska få lite uppskattning och kärlek nån enda gång. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Den som förut hade längre hår och numera har inget hår tycker jag är tråkig och visst, det vore väl kul om hennes kille kunde ha det lite gött ett tag men han kommer reda sig, han kommer hitta nån ny, så om nån ska dö röstar jag på Izzie alltså.

Äsch vi släpper hårgrejen tydligen.

Popmorsan sa...

men george kan ju inte dö nu, varför bygga upp hela busstjejsgrejen i så fall? hon är dessutom en rätt känd skådis, som gjort för lovestory nästa säsong. heigl är dessutom den enda med succékarriär utanför serien, klart det är hon som slutar.

men jag gillar izzy asså. så hellre george. han har inte tillfört ett smack senaste säsongen tycker jag. även om han är en gulle.

frida. sa...

jag förstod det som att du ville att george skulle bli ihop med meredith. och det ställer jag mig ytterst tveksam till..

som du säger, med tanke på hela busstjejsupplägget så är det väl ganska stor chans (risk, beror på hur man ser det) att det är georgie som överlever. sen känns det ju lite ava-varning på att de då ska bygga upp hans fejja igen.

har nyss sett om serien från början, s. 1-4, på typ en och en halv vecka och ja men heja george säger jag bara. skyller på manusförfattarna som förstört för honom senaste säsongen.

hursomhaver, bästa season finale nånsin!

Schmarro sa...

jag vill INTE att george ska bli ihop med meredith. vet inte vem jag vill att han ska bli ihop med men vill att han ska få sin välförtjänta boost innan han trillar av pinn.

frida. sa...

härifrån kommer missförståndet kring george/meredith:

"den med kort hår ska bli ihop med den som höll den med kort hårs hand.

den 26 maj 2009 14:06:00 GMT"

blev nästan lite orolig där när jag trodde att det var det du ville. oh aldrig tänkte jag.

men här är drömscenariot: izzie åker upp i hissen, möter dennie, vandrar tillsammans mot dödsriket. george står kvar utanför hissen, och vaknar sen upp till liv igen. sen är han värsta hjälten som mirakulöst nog återhämtar sig sjukt snabbt efter att ha blivit manglad av buss. rödhåriga bruden är kär i honom, de är lyckliga.. osv.

Schmarro sa...

ja men gud vilket bra scenario. bort med denny jag KRÄKS på honom. aldrig blir man fri från honom, inte ens när han är död.

Popmorsan sa...

jag tycker han är snygg. dödot. mmmm.

Jos sa...

Denny är ju bäst ju. Kan dom inte göra en spinn off på honom istället?

Jaha, nu behöver jag inte se de närmaste avsnitten då. Kunde ju inte hålla mig ifrån att läsa alla dessa kommentarer om kort eller tjockt hår, tvistar och möjliga slut.
Fast nu blev jag ändå sugen på att se nästa avsnitt!

annalin sa...

Jag tycker också dödot (!) Denny är snygg. Har inte han dött i ytterligare två tv-serier?

Hon tjejen som höll georges hand var åtminstone skitjobbig i The O.C för flera år sedan.

frida. sa...

denny var snygg. tills han kom tillbak och började döligga med folk istället för att ge sitt jäkla budskap från dödsriket. nä då fick det va, då blev han mer äcklig dö snubbe istället för snygg o charmig döende snubbe.

frida. sa...

denny var snygg. tills han kom tillbak och började döligga med folk istället för att ge sitt jäkla budskap från dödsriket. nä då fick det va, då blev han mer äcklig dö snubbe istället för snygg o charmig döende snubbe.

Hanna F sa...

Izzie får inte dö. Jag älskar henne. Katherine Heigl är det snyggaste jag vet.

Plus, gud vad lamt det skulle kännas efter allt skahondö-nejviräddarhenne-ånejcancernkomtillbaka-menviräddarhenneigen, osv.

Snacket säger att det är George som ryker, han har varit med jättelite i senaste säsongen och verkar vilja hoppa av serien.