lördag 16 maj 2009

Wake up, it´s a beautiful morning

Varje helg som jag är ensam med Hanna så lyckas jag på fredagkvällen alldeles förtränga faktumet att hon vaknar kvart över sex-kvart i sju varje morgon. Även om helgerna. Svinglad är hon också. Hoppar i sängen, pussar mej i hela fejjan. Tänder taklampan *min favorit*.

Nu är kl fem över åtta, jag har sovit strax över 5 timmar och vi har redan sett hela Pippi och käkat frukost. Happ. Nu då? Funtar på att köpa en fejkad band-tshirt i dag, i know, så himla ocoolt, men det finns riktigt sunk-snygga på en surfaffär på Götgatan. Nämenoj. De öppnar kl elva: OM TRE TIMMAR. Lång dag detta.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jamen precis! min tjej vaknade kl sex. jag funderar på att gå på den där barnloppisen i Solna nu när jag kom på hur lång dagen är
/Maja

Ingrid sa...

ojoj nu vaknade jag. barnlös som jag är. men fick lite ångest när jag såg ut och det är sol dvs man borde ut å uppskatta våren å grejer. tänk va mkt härligt ni kan hitta på medan vi andra sover (ruset) av oss.

kaoma sa...

eh, sover ruset av sig till 09.17!? try 12-13...

Ingrid sa...

Kloclan var faktiskt 11-12-nånting när jag skrev den där kommentaren. Vet inte varför där står 09:17. Gå upp 9 är ju tidigt en helg å definitivt inte ångestframkallande...