onsdag 27 maj 2009

It's too big, it won't fitNya Beyonce-singeln/videon. EGO MY ASS. Hon sjunger ju om kuken. Och hon envisas med att dansa. Älskar Beyonce, det gör jag, men så jäkla graciös är hon ju inte.

It's too big, it's too wide
It's too strong, it won't fit
It's too much, it's too tough
I talk like this 'cause I can back it up

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, jag älskar videon. Älskade konserten i globen. Jag tror inte heller att hennes plan är att vara graciös. Snarare tvärt om, hårdare och ryckigare rörelser.
Men hur som helst, het är hon. Och "I don't need no beat, I can sing it with piano" och sedan wailar hon loss. Det, det är fan fett.

Popmorsan sa...

Ja men jag vet, hon ska ju vara köttig och liksom ryckig. Jag ser ju det. Men jag ser också bakgrundsdansarna göra "höga benlyft" och hennes som ska vara typ likadana och inte riiiiiktigt når halvvägs. Men det gör henne bara mer likeable. Att hon skiter i och gört ändå, för att hon gillar det.

Popmorsan sa...

Och jag har egentligen inget problem med videon, den är lite lik hennes fem senaste bara. Svartvit, dans (Diva, Single ladies). Men å andra sidan, hennes grej ju. Never mind me.

Nu var jag tvungen att kolla Check on it på Youtube. SÅ jälla bra. Och i FÄRG!

sara sa...

alltså beyoncé, vilken jävla goddess! var också i globen och ba, WOW! att hon dessutom körde just check on it (en av mina gamla favvisar) gjorde inte saken sämre (all men talk but don't please!), eller grejen att hon sjöng alanis you oughta know! så fint att liksom få knyta ihop säcken lite; de älskade ångestalanaiskänslorna och de älskade peppbeyoncékänslorna i en salig blandning, med betoning på salig.

p.s. har man den där guldhyn som hon har så borde man bara göra videos i färg.