fredag 15 maj 2009

Yummie yummie yummie I got love in my tummy

Fredagkväll, min kille är på Öland. Han har spelning på bröllop. Jag och Lovisa sitter på balkongen och kollar på den blå himlen och alla luftballongerna. Nä, det gör vi inte, men om vi bara ville så skulle vi kunna, det är urvackert här just i kväll. Kaffet ryker. Vi ska kolla de fyra sista avsnitten av Lost. Sista för säsongen. "LaFleur". Kodord för de som sett.

Och kolla bilden. En man med gitarr. Det kan ju vara det mest patetiska, killar som liksom plockar fram guran och ska vara lite mysiga och romantiska. Plink plonk. *titta i ögat över elden* Men Sawyer kommer undan med det. Vi har en soft spot för honom. Kan man säga.

För att inte svälta ihjäl har vi köpt vietnamesiska sommarrullar, dumplings, blandad sallad (räka och kyckling) och Ahlgrens bilar, 200 gram Marabou mjälkchoklad, en påse kryptoniter och smörpopcorn och vaniljglass och frysta hallon. Och en påse Gott och blandat. Och just ja, Lovisa hade med sej en påse chips. Halva redan äten.

Jag tror det blir en grym kväll. Ungefär till andra avsnittet. Då kommer illamåendet sätta in. Varje gång blir det så. Att man aldrig lär sej!

Hanna trynar. Nu kör vi.

8 kommentarer:

Anonym sa...

What lies in the shadow of the statue?

doris sa...

Det blir Lost här också. Med cheddarpopcorn, mörk choklad med chili, Never stop och kanske en Piggelin eller två. Nu kör vi.

Popmorsan sa...

Tre avsnitt kvar. Hade glömt shadows of the statue! Just rafflande mord. Dör va bra.

Nu kör vi igen. Ps. Mår illa.

Ann sa...

Lost är världens bästa! Men tyckte säsongsfinalen var lite seg... speciellt slagsmålet. Pallar inte med the Love Triangle längre, kan inte Kate och Sawyer bara få ihop det och be done with? Annars var det jääääkligt läskigt med Locke, men nu har man ju förklaringen till Christian och Eko's bror! Eko's brors sista ord till Eko har alltid ekat i mitt huvud, sen säsong 2 "Why do you speak to me as though you think I'm your brother?". Wohooo!

Popmorsan sa...

Ann: Förklara tack. Lovisa började också prata om Eko där vid planet när Richard skulle hjälpa Locke medbenet. Jag ba; Huh?

Ann sa...

Jomen det är ju såklart Jacob's fiende där i början av säsongsfinalen som har förmågan att inta döda människors kroppar! Eller iallafall att bli en kopia av någon som dör. Han har bland annat vandrat omkring som Jack's pappa Christian och även som Eko's bror som dog i flygplanet med knarket. När Eko hängde från nån klippa eller nåt i andra säsongen och bad sin bror (som ju var död, men gick omkring och verkade ha återuppstått) att hjälpa honom så sa hans "bror", "Why do you speak to me as though you think i'm your brother?". Och sedan släppte han taget så att Eko ramlade ner. Det där har funnits med mig som en sjukt viktig ledtråd ända sedan dess! Och varför har liksom Jacks pappa betett sig så weird och suttit i Jacob's cabin och även dratt med Claire in i djungeln etc? Jo! För han var ju då inte Jacks (och även Claires) pappa utan bara den där dummingen som är Jacob's fiende. Och nu sa ju Jacob till Locke precis innan han blev nedstucken av Ben att han äntligen funnit ett "loophole", tydligen så kunde inte Jacob's fiende mörda Jacob utan var tvungen att leja någon annan som gjorde jobbet. Frågorna nu är vad Jacob och fiendesnubben har för bakgrund och hur fiendesnubben kan inte såväl döda kroppar som folks minnen?

popmorsa. sa...

a-HAAA. gud. den där serien alltså. jag undrar fortfarande över isbjörnarna i första säsongen.

Ann sa...

Enligt min kompis, som jag gjort till värre Lostnörd än jag själv, bor isbjörnarna nere hos det där hjulet som man drar för att komma från ön och landa i Tunisien. Och att det är Dharma som har inplanterat dom där. Det är ju jättekallt därnere, ser man ju eftersom Ben har täckjacka med pälskrage på sig.