torsdag 25 mars 2010

Fell in love with a girl

Jag har blivit kär i en kvinna. Hon heter Jane Goldman och är det vackraste jag sett. På premiären av Kick-ass som hon skrivit manus till var hon så gudars skymning-het att jag såg stjärnor. Som av en slump den dagen skulle JAG göra Veckans stil där man får välja ut de snyggaste outfitsen den gångna veckan över ett uppslag, och jag ba OOOOH hon vinner, och de andra ba jaaaaaa på sidan där vi tar de där som tar ut svängarna (Lil Kim, Phoebe Price och andra knasbollar) och jag ba aldrig i livet, this is the real thing. Ingen höll med, men nu var det jag som bestämde, ÄLSKAR HENNE. Hon har haft ett eget supernatural-program i brittisk teve, skriver manus och böcker (om The X-files!) och har de sjysstaste lökarna in history of mankind. Och det här då, hon träffade sin man (tv- och radiogeniet Jonathan Ross, bäst betald genom tiderna inom brittisk television) då hon var sexton och popskribent på Daily Star (tänk Linda Skugge) och han var tio år äldre, värsta skandalen och två år senare gifte de sej och de har varit gifta ända sedan dess, i arton år, så HIMLA FINT och båda är superknasiga och ubercoola. Deras första barn Bettie Kitten är döpt efter Bettie Page! Och deras andra är döpt efter serieillustratören Jack Kirby som ritade bland annat X-men! Deras tredje heter Honey Kinny efter ingen särskild tror jag. Vilket jävla populärkulturellt powercouple! *adore*

3 kommentarer:

Cookies and Me sa...

MEN. Underbar! Och Vivienne Westwood(?)-klänningen, haha. Jag kollade in den i senaste Lula där den satt på kvinna med flickkropp och tänkte: ååå, vad fin. Nästa tanke: fast då måste man förstås vara så där ung och platt och jadada. Så himla roligt att plötsligt sitter på en cool tjej med helt annan kroppsform. LIKE!

Popmorsan sa...

så sjukt snygg polkadotdress, säkert westwood, jag tänker mej att jane älskar punk. ÅÅÅÅH.

Eva-L sa...

Hon är underbar! Och så spelar hon WOW. Både hon och Wossy twittrar, hon har inte gjort det på ett tag, men de senaste dagarna har hon synts till lite.