lördag 6 mars 2010

Värsta språket

Fick ett mail om ett eventuellt byte på Björns bostadsbyte, svarade att jag var pepp. Alltså med ordet pepp. Fick tillbaka "Hur menar du pepp???". Generationsklyftan, hörrni. Generationsklyftan.

Jag tänker mej ändå att alla ska fatta ordet pepp. Det är ju en gammal sportsterm ändå väl? "Är du peppad inför Vasaloppet?" etc. Men icke. Jag å andra sidan tycker det är hemskt provocerande med många frågetecken på varandra. I min värld är det liksom aggressivt. VAD FAN MENAR DU??? Typ så.

Aja. Jag har typ ingen röst efter karaoken igår, ska försöka samla ihop mina kroppsdelar och be min kille packa ihop dem i en rygga och bära mej ner till lämpligt fik innan vi packar in oss i bilen och åker till Tyresö och hämtar livets mening. Jobbigast av allt: gårdagens smink. Ser ut som skit, men jag ORKAR fan inte göra något åt det. Racoonstyle. So hot right now. Morgonens fundering har varit detta: exakt hur mycket drack jag i går, med tanke på att jag utan vidare huvudbry smackade in Ignition remix i karaokelistan och "rappade" lite. Inga konstigheter.

6 kommentarer:

c i l l a n sa...

haha hur gamla var de ni skulle byta lägga med? alla måste fatta pepp om de inte bott i huset sen det byggdes typ.
och kom ihåg att karaoke utan spontanrap inte är en riktig karaokekväll!

L sa...

ehh, jag är 31 och nä, jag bor inte i skogen (är i sthlms mediasväng, vi har gemensamma vänner osv osv) och har aldrig använt ordet pepp. tycker det är skitfånigt, så jag skulle nog av ren irritation svara som de där gjorde. och för att jag nog inte skulle vara helt säker på vad du menade.

Popmorsan sa...

klart det var slarvigt skrivet, men jag trodde verkligen, nu så här i efterhand, att även om man inte anammade ordet pepp på metropolis 2003 så visste man liksom vad det stod för. jag hade fel.

Maria sa...

AAAH! Frågeteckensgrejen. Jag får typ dödsångest när någon ba: "Vill du ses eller???"

anna sa...

Hur menar du "rappade"???

Popmorsan sa...

Hahaha.