torsdag 11 mars 2010

Vi säger hej och välkommen till...

Munherpes! Ett härligt litet info om mej som pryder min läpp denna vecka. Sen jag var liten har denna kompis ploppat upp om vintern, ibland två gånger, ibland inte alls. Jag står inte med öppna famnen direkt. Och numera blir det sällan större än en nedbiten lillfingernagel. Och nej, det har inget med könsherpes att göra, även om det känns ungefär like fresh.

Sämst just nu: Hanna har ett litet litet plitmärke på läppen. SNÄLLA LÅT DET INTE VARA VAD JAG TROR DET KAN VARA.

7 kommentarer:

una sa...

Uh, jobbigt. Uthärda!

Men du, en äcklig grej är att man kan få munherpes som könsherpes. Och ta-daahhh, det har jag. Guds straff för oralsex antar jag. Från den ljusa sidan - skoven av min munherpes down there kommer jättesällan. Var tredje år typ.

Schmarro sa...

minns när du fick det varje gång du hånglat med en ny. på hakan. hihi åh emelie, det var tider.

Frida sa...

Jag har alltid fått det när jag träffat en ny kille. Ungefär andra veckan av den där nykära tiden när man bara vill hångla, då kommer det. ALLTID. Både irriterande och extremt pinsamt. Liksom ah just det jag har herpes också, hade jag inte sagt det? Vill du ha mig ändå, snälla snälla snälla. Säkert finns det någon logisk förklaring som att immunförsvaret sätts ned av hormonexplosionen vid en förälskelse, men tänk så jävla dåligt av kroppen ändå. Festivaler var också självskrivna herpesfester i mitt ansikte.

Har för mig att det är ärftligt och att viruset kan ligga latent i kroppen hos våra stackars oskyldiga avkommor, och bara vänta på att få blomma ut i all sin bubbliga prakt. Blä.

Katti sa...

apotekets munsårsplåster! räddningen mot alla läpphjortron! hatar alla äckliga salvor som rinner, plåstret sitter på och alla är glada.

Linn sa...

Jag har haft det sen jag var 10 år. Dock i näsan och överallt runtomkring snoken. Snyggt.

Karolina sa...

Jag har också munherpes i pullan! Hurra!

Anonym sa...

hoppas hoppas hoppas inte, har haft det så länge jag kan minnas och barn kan vara så elaka :(

(fast det behöver de inte vara såklart och du kanske inte alls hade det som jag när du var barn men ändå...)